(۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۰۴ ب.ظ)atefenzr نوشته شده توسط: من هستم. اگر بشه می خوام ۲ تا کلاس هم شرکت کنم.
یه سوال:
این تخفیف شامل کلاس ها و بسته آموزشی هم میشه؟
سلام دوست عزیز تخفیف ها به کلاس ها و همچنین آزمون ها (در صورت ثبت نام همه ی ۸ مرحله)تعلق میگیره
بسته های آموزش مثلا امروز ۲۵٪ تخفیف داشت ولی فردا کمتر میشه هرروز کمتر میکنن
موفق باشید
(۱۲ شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۰۰ ب.ظ)konkor arshad نوشته شده توسط: من شنیدم مدرسان به دانشجویان دانشگاه های تهران و شریف با توجه به معدل ۴۰ تا ۹۰ درصد تخفیف می ده. امسال مدرسان همه جوره داره تخفیف می ده. معلوم نیست چرا ولی فکر کنم می خواد جامعه آماریش رو ببره بالا
دوست عزیز
در پاسخ به شما باید بگم مدرسان با تعدادی ز دانشگاه های خوب تهران مثل شریف امیرکبیر و ... قرارداد بسته که اگر فردی دانشجوی این دانشگاه ها بوده میتونه از تخفیف ویژه اونها برخوردار بشه....از طرفی دانشجویان ممتاز هم دارای شرایط تخفیف هستند...ولی تنها یک تخفیف میتونید اعمال کنید ..پس بهتره اونی که از همه بیشتره رو استفاده کنید
موفق باشید
(۱۲ شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۴۷ ب.ظ)sanaz_29 نوشته شده توسط: از قدیم گفتن کمیت مهم نیست دوستان ، کیفیت مهمه !!!!
چیزی رو که چوب حراج بهش زیاد زده بشه یه مشکلی داره!!!!!!
۵۰% واسه آزمون!!!!!! خنده داره بخدا.
اولین فکری که آدم میکنه اینه که اون آزمون چقدر آبکیه که اینا اینجوری به حراج گذاشتنش .ترجیح میدم برم موسسات دیگه
دوست عزیز شاید درمواقعی حرف شما درست باشه ولی همیشه این موضوع صدق نمیکنه
بنظر من میتونه دلیل به حراج گذاشتن به قول شما این باشه که میخواهند تعداد عزیزانی که شرکت میکنند در آزمون های آزمایشی رو بالا ببرند تا نتایج بهتری دانشجوها بدست بیاورند جدای از بحث مادی از این دید هم میشه به این موضوع نگاه کرد
برای تصمیم گیری بهتر بهتون پیشنهاد میدم پیش مشاوران هر موسسه رجوع کنید خیلی کمک میکنن و باعث میشن که هدفمند قدم بردارید
موفق باشید