(۰۶ شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۵۰ ب.ظ)jahani نوشته شده توسط: در چند روز گذشته چند تایی از دوستان به من پیغام خصوصی دادند در ارتباط با مبحث تخفیف گروهی برای ازمونهای مدرسان شریف. من دوست نداشتم خودم رو داخل این بحث کنم برای این که به من انگ تبلیغ زده نشه . ولی خوب وقتی دیدم مشکل هماهنگی وجود داره بهتر دیدم راهکاری اندیشیده بشه که همه بتونند از بیشترین تخفیف بهره مند بشوند. در کل با صحبت هایی که با نماینده مدرسان کردم قرار شد که هر کی تمایل به شرکت در ازمونهای مدرسان شریف داره به ایمیل
sharif_amoozesh@yahoo.com
ایمیل بزنه و چهار مورد نام، شماره تماس، نمایندگی که قصد ثبت نام در آن دارند (نام شهر یعنی ) + رشته ای که میخواهند ازمون دهند (ایتی ، کامپیوتر، علوم) به این ایمیل اعلام بدارند. من قول گرفتم ازشون که هر کس ایمیل بزنه مشمول تحفیف گروهی بشه. قرار بر این شد تا دو هفته اینده هر کس ایمیل زد در یک لیستی جمع آوری بشه که من اسامی این لیست را در دو هفته اینده در همین تاپیک اعلام میدارم که یه وقت کسی از قلم نیفته. فقط دقت داشته باشین که گفتند حداکثر دو هفته برای این کار زمان دارید. پس با دوستاتون هماهنگ کنید چون هر چه بیشتر بشید به نفعتون هست ترجیخا گروهی ایمیل بزنید ولی اگر فردی هم بزنید مشمول تخفیف گروهی میشوید.
نکته بعدی در مورد کسانی که هنوز کمی تردید دارند من دوست ندارم تبلیغ کنم ولی خوب همان طور که گفتم قراره امسال تغییرات بسیار مثبتی در ساختار و مختوای ازمونها اتفاق بیفته. نمیتونم دقیق بگم قراره چه کارهایی انجام بشه چون ایده لو میره ولی بدونید که شما فقط یه پاسخ نامه ساده دریافت نخواهید کرد و در این پاسخ نامه اطلاعات بسیار تکمیلی در اختیار شما قرار خواهد گرفت اگه خدا بخواهد مسئولیت دفترچه ایتی هم احتمالا بار دیگر با خود من خواهد بود
جناب آقای حهانی سلام
میخواستم ببینم هنوز هم فرصت برای ثبت نام هست یا نه؟؟ طبق گفته های بچه ها تا آخر شهریور مهلت ثبت نام بوده ولی من الان که به سایت مدرسان سر زدم دیدم مهلت ثبت نام رو تا ۱۷ مهر نوشته! اگه ممکنه پیگیری کنید و اطلاع بدید که اگه فرضتی هست بی نصیب نمونیم
ممنون