(۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۴۰ ق.ظ)*Najmeh* نوشته شده توسط: (08 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۳۱ ب.ظ)m_sardaari نوشته شده توسط: نسخه کلی پیچیدن خوب نیست به نظر من باید توو مصداق بررسی شه اونم با شرایط موجود... حسنای غیرانتفاعی :هزینه ۶۰ درصد آزاد .. امکان جذب شدن توسط همون دانشگاه برای تدریس... من خودم علم فرهنگ تهران قبول شدم توو این چندروز خیلی تحقیق کردم در موردش یکی از اعضای هیئت علمی دکتر محمد ایزدی هستن که در شریف نیز عضو هیئت علمی گروه کامپیوتر هستن باقی اعضای هیئت نیز اکثرا دکتر هستند با این اوصاف من با آنکه آزاد نیز با احتمال ۹۹ درصد علوم تحقیقات تهران قبول میشم حساب کتابام میگه علم و فرهنگ واسم بهتره.. البته علم و فرهنگ با موسسات دیگه غیر انتفاعی(بجز چندتایی که اونام دانشگاهن) قابل مقایسه نیست چون اول اینکه دانشگاه شده و چون در تهران واقع شده امکانات و اساتید خوبی داره. حالا شمام بشین ۲تا دانشگاهو باهم مقایسه از همه ابعادی که واست مهمه.. موفق باشید
این رو باید بدونید دیگه کلا دانشگاه های تهران چه ازاد چه دولتی چه نیمه دولتی وضعیتشون با شهرستان ها فر ق می کنه پس ترتیب تهران همون ترتیب
روزانه
شبانه
پیام نور
غیرانتفاعی
ازاد
منم باهات موافقم بجز
تهران ترتیب
روزانه
شبانه
غیر انتفاعی
پیام نور
آزاد
بنده عقلم میگه واسه یه رتبه که واسش خوندم و با اون رتبه خوب میتونم برم دانشگاه غیر انتفاعی و ادامه تحصل بدم چرا این کار رو نکنم چرا به کار خودم ارزش ندم به تلاش خودم برم دانشگاه ازاد کسی که رتبش خیلی متفاوت بوده در کنکور سراسری از رتبه من و یه عالمه هزینه باید بکنم
یه فامیل داشتم خانوم بود شاغل بود به من گفت ۳ سال پیش دیونم مگه حرفه ۳ سال پیش هستا مگه دسته ۹ میلیونم موندم برم بدم دست دانشگاه ازاد میرم میخونم سراسری قبول میشم سال بعد قبول شدند
کسی که میره غیر انتفاعی بخونه رتبه کنکورش بین ۶۰۰ تا ۱۲۰۰ است
و اونایی که آزاد میرند ارشد قبول بشند رتبشون اکثرا اکثرشون بالای ۲۰۰۰ ۳۰۰۰ هستند
اصلا دانشگاه ازاد قابله مقایسه نیست با غیر انتفاعی
حداقل عقل سلیم اینو میگه
دانشگاه ازاد بجز چندتا دانشگاه بقیه وضعیت خراب هست صرفا یه مدرک میگیری دریغ از ....
در مورد حرف دوستمون که گفتند رتبه یک شده بودند تویه آزاد خوب اینم یه چیزه تابلوس هرکی یک بشه آزاد خب میخونه نمیره غیر انتفاعی
دانشگاه آزاد هم با این شهریه ها فک کنم کم کم آزمون ارشد رو هم ور داره و در اون صورت جریان مدرک دانشگاه آزاد مث جریان سی دی میشه تویه ایران الان فکر کنید اوایی که مدرک کارشناسی رو با معدل بالای ۱۹ تویه ازاد گذروند و در یکی از بهترین دانشگاهای ازاد الان که دانشگاه آزاد آزمون رو ورداشته یعنی اون مدرک بی ارزشترین مدرک شده چون همون مدرک رو کسی که تا دیروز سره کوچه الاف بود با آدامس کفتر میزد میخونه میگیره .
خیلی تاسف بار هست برای اونایی که ۱۰ ۱۲ سال پیش تویه آزاد درس خوندن یکی از آشنا ها که خیلی وقت پیش مدرک کامپیتور گرفتند در آزاد وقتی با بنده رو برو میشوند میگن حیف مدرک ما چی بود این بلا ها سرش اومد میتونم بگم همین شخص اطاعات علم کامپیوتریشون فراتر از من و استاد های بنده است .
کسی که تویه پیام نور معدل ۱۲ میاره از مدرک ۱۹ ۲۰ آزاد مدرکش با ارزشتر شده .