میگم پارسه خیلی راحت راه میاد با مراجعه کننده ها ولی برای مدرسان اصن انگار نه انگار براشون مهم نیست بیای یا نیای حتما متقاضی زیاد داره که براش مهم نیست یه نفر !!!!!!!!!!!!!!!!!!
البته این نظر شخصیمه و نظر همه دوستان مهترمه و امیدوارم اخرش به یه نتیجه خوب برسیم
[/quote]
دوست عزیز
حق با شماست من خودم امروز هم پارسه بودم هم مدرسان
حقیقتا مشاوره ایی که پارسه داد به من خیلی خوب بود ولی مدرسان بیشتر جنبه ی تلبلیغاتی داشت و اصرار میکرد حتما برای بسته های آموزشیش ثبت نام کنم و متوجه سوالات من نبود.....از این لحاظ یعنی مشاوره بنظر شخص من پارسه بهتر بود....در رابطه با آزمون اینطور که من متوجه شدم بعد از تحقیقاتم مدرسان بهتر هست....البته اینو به مشاور پارسه نگید که سریع قاطی میکنه براتون!!!
خلاصه بهتره پیش هر موسسه برید و خوب تحقیق کنید
امیدوارم موفق باشید
(۰۱ شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۲۳ ب.ظ)hiddenman نوشته شده توسط: اطلاعات تخفیف مدسان اینجاست
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
البته من تماس گرفتم کسی جواب نداد اگه کسی اطلاعی داری یا اطلاعی کسب کرد اینجا بگه ممنون میشم که ببنیم واقعیه یا خیر .
دوست عزیز
تخفیف های مختلفی شامل حال دوستداران این موسسه شده...که در همین سایت هم خیلی بهشون اشاره کردند
از تخفیف های کلاس های حضوری گرفته تا آزمون ها و حتی بسته های آموزشیش که مثلا امروز ۲۵٪ تخفیف داشت و فردا کمتر میشه و این روال رو پیش میگیره
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
در اینجا اطلاعات کامل هست
موفق باشید