(۲۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۵۱ ق.ظ)nazanin_sh نوشته شده توسط: (22 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۰۳ ب.ظ)modabber نوشته شده توسط: امروز تونستم یه فصل از طراحی الگوریتم و یه فصل از پایگاه داده بخونم خوب بود.خوش به حالتون که زود شروع کردین و دارین کتاباتون و تموم می کنید.من روزی ۴ ساعت می خونم فعلا بیشتر نتونستم بیشتر کنم شما بگید لطفا روزی چند ساعت می خونید تا ببینم در چه سطحی هستم؟
والا من ساعتمو حساب نمیکنم . بیشتر مبحث تعیین میکنم دیگه تا هروقت تموم بشن میخونم. ولی حدود ۴ ۵ ساعتم
عظظظممممممتتتتتتتتتت آمار منو مبهوت خودش کرده!!!!الان داشتم نیگاش میکردم که از فردا تایم بهش بدم ....میگم شماهایی که دارید آمار میخونید آیا چیزیش یادتون مونده ؟؟؟؟
آخه من اییییییییییییییییییییییییین همه مطلب از یه کتاب بخونم هیچیش یادم نمیمونه که . تازه آمار رو هم شب امتحانی خوندم نمرم خوب شد ولی بعد امتحان همش یادم رفت
دوستان اهل آمار آیا هممممه ی کتاب باید خونده بشه یا طبق تجربه حذفیات داره؟!؟!؟!
یکی منو از این بهت زدگی نجات بده بگید که حقیقت نداره نههههههههههه
سه فصل اول آمار که خیلی راحته!.... فصل چهارمش موقع خوندن واقعا لذت میبردم با اینکه حجمش خیلی بالاس! اما فصل پنج بدم میاااااااد ازش
در کل درسته حجمش بالاس اما موقع خوندن راحت میتونی پیش بری
(۲۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۰۹ ق.ظ)marisa نوشته شده توسط: من ۲ روزه هیچی نخوندم
نمیدونم چمه هی میگم الان.... الان
امشبم تموم شد هیچی
همین جوری پیش بره خونده هامم یادم میره
نه ه ه ه ه متنفرم از این عادت!!!.... این خیلی خیلی خیلی عادت بدیه! سعی کن ترکش کنی! من وقتی که اینطوری میشم راحت تا ۳ روزم میره! :|
البته ترکش کردم، اینطوری موقع ها به زور هم شده کتاب دست آدم باشه! بعد یکی دو ساعت... میفتی رو دور خوندن
(۲۲ شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۴۷ ب.ظ)nazanin_sh نوشته شده توسط: (22 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۴۵ ق.ظ)sajaddandy نوشته شده توسط: اتفاقا وقت گیر نیس! :| درس جالبی هست.... من که سریع تمومش کردم
سخت نیس! یه خرده باید باهوش باشی مباحثشو بگیری که چی به چیه
والا من مباحثشو میگیرم تمریناشم حل میکنم اما چون تعدادشون زیاده حوصلمو سر میبرن دوست ندارم ۲ ساعت بیشتر واسه یه درس وقت بذارم یعنی خسته میشم ازش
شما چطوری خوندید که سریع تموم شد؟ تمرینارو خودتون حل کردین یا حلل؟ یا اصن تمرین حل نکردین فقط تست؟
میشه در مورد روال موفقیت آمیزتون توضیح بدین ما نیز بهره مند شویم ؟
ببین لازم نیس داری تمرین یه مبحث رو حل میکنی تا تمرین اخرش بری که!!! همین که چندتا حل کردی کافیه، چون بعدا برمیگیردی توی دورهای بعدی بقیشو هم حل میکنی!
من چون توی دانشگاه نظریه نداشتیم، تا فصل ۵، ۶ خوندم اما دیدم چیزی حالیم نیس! :| .... دوباره برگشتم از فصل اول شروع کردم خوندن هر فصلی توی یک ساعت میتونستم بخونم خیلی راحت!!! من تمرین و تست رو گذاشتم برای دور بعد! یعنی از مهر ماه... با اینکه حتی یه دونه تست یا تمرین هم نزدم اما تستای کنکور امسال رو دیدم چندتاشو راحت جواب دادم! :دی
چون نظریه مباحثش اکثرا قوانین خاص خودشونو داره! اون قوانین رو خیلی با دقت میخوندم و مثال های داخل خود کتاب هم خیلی عالی بود، سریع قضیه رو میگرفتم.