(۱۴ مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۲۴ ب.ظ)par par_92 نوشته شده توسط: شاید سوالم از نظر بعضی ها بی معنی باشه.اما واقعا چه نرم افزار یا زبان برنامه نویسی هست که بهش نیاز باشه؟
مثلا ۳D MAX تو رشته ی معماری مهمه و ۳D کارا واقعا درامد بالایی دارن.اما تو رشته ما چی؟
واسه منی که لیسانس ای تی یا کامپیوتر دارم و تو دوره تحصیل ام فقط درس خوندم و کار عملی ان چنانی نکردم(به خاطر سطح دانشگاه یا استادا یا تنبلی خودم یا ...)یاد گرفتن چه نرم افزارها یا زبان هایی باعث میشه که با اعتماد به نفس بیشتری بتونم بگم که من مهندس ام . و وقتی به عنوان لیسانس این رشته میرم جایی واسه استخدام بگم فلان کارو مسلط ام.و همچنین درامد خوبی داشته باشه.مبحث علاقه رو هم بیخیال شین.
میدونم هستن کسایی که شرایط منو دارن.لطفا راهنماییم کنین مخصوصا مدیرای محترم.
سوالتون بی معنی نیست بهتره باز بشه تا دوستانی که ابهاماتی براشون وجود داره دیدشون باز بشه
شما باید ببینید در چه فیلدی از رشتمون می خواهید کار کنید اونوقت برید نرم افزار های مخصوص اون رو یاد بگیرید تا حرف بیشتری برای گفتن داشته باشید
یک ۳D کار هم به خاطر اینکه ۳D رو حرفه ای کار می کنند بهشون نمی گن مهندس معمار بلکه به خاطر اینکه این ابزار رو برای پیاده سازی علمشون به کار می برند ممکنه موفق تر باشند وگرنه من معمارهایی رو می شناسم که اصلا کار با کامپیوتر رو هم در حد حرفه ای بلد نیستن اما خوب مهندس قابلی هستند برای خودشون چون اصل کارشون رو بلدند و افرادی رو هم دارند که طرح هاشون رو پیاده میکنن
وقتی شما به عنوان کارشناس می خواهید برید سر کار اصلش اینه که از شما انتظار اینکه فلان نرم افزار رو بلد باشید نداشته باشند چون اونطوری بیشتر کاردان هستید تا کارشناس .
و البته به خاطر اینکه فلان نرم افزار یا زبان رو بلد باشید هم بهتون نمیشه گفت مهندس چون مهندس بیشتر کارش مهندسی کردن و ارائه راه حل هست ، انتظار اینه که بتونید ساختار سیستم و نیازهاشو رو به خوبی بشناسید و پیشنهادات کارشناسی شده برای ارتقاء سیستم ارائه بدید
اگر به عنوان برنامه نویس میرید سر کار باید ببینید محیطی که در اون هستید در چه سطحی (وب/ویندوز/موبایل ...) برنامه نویس میخواد و زبانهای مرتبط و تکنولوژی های روز در اون فیلد رو بلد باشید
اگر وارد بحث شبکه میشید یه سری نرم افزار های خاص دیگه رو باید بلد باشید
اگر وارد بحث امنیت بشید باز همونطور
پس "کلا" نمی شه در رشته ما گفت که چه نرم افزاری رو بلد باشی نونت تو روغن هست چون اول باید ببینی چکار می خوای بکنی و کدوم فیلد رو می خوای ادامه بدی
البته خوب متاسفانه برخی کارفرماها و محیط های کاری دید درستی ندارند و به یه عنوانی نیرو می گیرند و به یه عنوان دیگه کار ازت می خوان.
در این تاپیک هم یه سری بحث هایی صورت گرفت که دیدتون رو بازتر می کنه در این خصوص
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
موفق باشید