(۲۸ مرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۱۵ ب.ظ)mehdi1902 نوشته شده توسط: آقا شما این دوستمون رو با خودمون مقایسه نکن
اصن با ما نیست.
از بس میخونه. بعدم میگه چیزی نخوندم که.
چن روز دیگه هم معماریش تموم میشه
چه فرا افکنی می کنی آقا مهدی؟
)
اینجا که همه واسه خوندن و کنکور دادن میان، دیگه جای قیف و قپی و لغز نیست که ... جای اغراق و جلوه نمایی هم نیست. فکر هم نمی کنم جای خالی بندی هم باشه
بنده معماری اصلا سطح صفرم!! تازه در حال جزوه خوندن دکتر اجلالی هستم. فکر هم نمی کنم، حالا حالاهااا معماری با این وضع من تموم شه!!
سیستم عامل رو خوب فهمیدم همون موقع!! ترم ۵!!!
واسه همین میگم بد نیستم توش!
من شبکه و سیستم عامل و ساختمان داده و الگوریتم و مدیریت پایگاه داده رو اصلا باز نکردم تا حالا
واسه همین اولین پستم تو مرداد ماه گفتم عقب موندگی های درسیم زیـــــــــــاده
تازه بقیه درس ها تموم نشدن، موازی دارم میرم:|
(۲۸ مرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۵۹ ب.ظ)violet نوشته شده توسط: اگه که پایه سیستم عاملتون خوب باشه فقط در حد یه روخونی فک میکنم کافیه متنش روونه و خوب پیش میره نسبت به حجمی هم که کتابش داره زود میشه تمومش کرد
کلا چون درس قشنگیه آدم میشینه سرش
نمیدونم دقیقا چقدر شد ولی هر ۲۲ صفحه متن و تقریبا تو ۲ ساعت میخوندم
پایه سیستمم خوبه. حجم کتاب بالاست آخه. این آماری که دادید، یعنی یک ماه طول داره که خوندن سیستم
خدا بده برکت به قلم دکتر حقیقت هر چی نوشته پر حجمه
(۲۸ مرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۲۱ ب.ظ)mehdi1902 نوشته شده توسط: بنده آمار و مدار و ریاضی و الگوریتم و منطقی تاکنون ۱ کلمه هم نخوندم !!!!
آقا مگه کنکور IT نمیدی شما؟ نوشتی گرایش فناوری اطلاعات. دیگه آمار نداریم که!! تازه مدار منطقی نمیخواد که. وقتی معماری خوندی تموم شده رفته، چه کاریه مدار خوندن؟