(۰۲ مرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۵۷ ب.ظ)mehdi1902 نوشته شده توسط: (02 مرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۰۵ ب.ظ)sonia1989 نوشته شده توسط: ولی کاش به نتیجه میرسیدم اینجوری که نمیشه!
نمیدونم تا حالا مثه من تو این سردرگمی گیر کردید یا نه!!!
بنظر شما بشینم هم برام نرم بخونم هم علوم چطوره؟؟
چون علومو ای تی شناورن نمیشه هر سه تا رو شرکت کنم
آهـــــــــــــــان
خب من چون خودم IT خوندم مسلما میگم IT. یعنی نرم و IT ولی خب میگم که باید خودت تصمیم بگیری
اینکه آینده میخوای چی کار کنی و به چی برسی و کجا باشی ؟
من چون خودم دقیق راجع به علوم نمیدونم نمیتونم نظر بدم ولی فک میکنم مباحث تئوریش بیشتره و بعدا بیشتر باید تو زمینه کارای تحقیقاتی فعالیت کنی!
شبکه و هوش شاید کاربردی ترن!
البته اینا نظر منه که راجع به علوم نمیدونم چیزی
درسته من حفظیات حوصله شو ندارم و حل کردن رو بیشتر دوست دارم من موقعیت شغلی برام خیلی مهمه - الان داشتم با یکی از همکلاسیهام که رتبه ۹ ا تی اورده
(خوشبحالش)صحبت میکردم میگفت اگه قبولی برام مهمه برم نرم و چون نرم بیشتر جا افتاده - به دانشگاه هم بستگی داره میگف باید اول دانشگاه رو مد نظر بگیرم چون خیلی تو ارشد مهمه و اونم چون ای تی دوس داش میگف ای تی میدونید درسته به علاقه بستگی داره و .........
بازم از راهنمایی های شما مچکرم
(۰۲ مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۰۶ ب.ظ)sanar.m نوشته شده توسط: بنده هم سیستم عامل را به مرحله ی خلاصه نویسی رسانیدم و درس وزین شبکه را با کتاب وزین استاااااااااااااد ملکیان شروع کردندی.فقط بسی به سختی برخوردندی با دروس سخیف ساختمان داده و طراحی الگوریتم
کتب استاااااااااااد قدسی و clrs را خواندندی ولی هیچ یاد نگرفتندی.به مرز جنون رسیدندی
میتونم بپرسم سیستم عامل و پایگاه چه کتابی میخونید؟؟؟