(۱۷ مرداد ۱۳۹۲ ۰۵:۰۳ ب.ظ)esisonic نوشته شده توسط: (17 مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۱۸ ق.ظ)saeidkhan نوشته شده توسط: چقدر بد ه که حله ادما بد میشه ... منم اکثر اوقات حالم بد ه ..
به نظرتون چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟![Huh Huh](images/smilies/huh.gif)
خیلی سادس...چون انسانیم...انسان هم موجود زنده است که شعور داره
وقتی براش مشکلی پیش میاد تا مشکلش حل نشه حالش خوب نمیشه
بهترین کار توی این جور موارد اینه که آدم بشینه و فکر کنه تا مشکلشو حل کنه!!
نه منظورم این نبود کلا حالم خوب نیست ........ نمیدونم می فهمید یا نه . اما سادترین شکل گفتنش همینه: حالم خوب نیست .. نیست .........
(۱۷ مرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۵۲ ب.ظ)stahad1 نوشته شده توسط: از ۱۸ تیر شروع کردم بخونم الان ۵ یا ۶ ساعت میخونم ولی به خودم قول دادم اگر خدا بخواد از شنبه ۸ ساعتش میکنم فقط من زیاضیات رو یه کم مشکل دارم ریاضی مهندسی و محاسبات عددی و معماری و نظریه زبان را هنوز شروع نکردم ولی زبان های برنامه نویسی و تفریبا پایگاه و مدار منطقی و سیستم عامل فصل سوم هستم در ضمن من بسته کامل مدرسان را گرفته ام بسته های مدرسان خود اموز نیستن یعنی درسی را که تا حالا نخوندی مثل من که محاسبات را نخوندم نمیشه با خوندن کتاب بشه فهمید یعنی کتاب های مدرسان فرض کردن شما کلا یه کمی حالی تونه ولی به نظر من خیلی خوب هستند در ضمن زبان درس هر روز منه یعنی هر روز ۱ الا ۲ ساعت وقت من با زبان و جعبه لایتنر و کتاب ۵۰۴ شروع میشه میخام وقتی که ۵۰۴ را تموم کردم کتاب ۶۰۱ واژه را شروع کنم ولی میگن ۵۰۴ کافیه البته برای کاردانی به کارشناسی یه دفعه این کتاب رو خوندم و برای من یه مروره ولی مرور این دفعه با دقته یعنی تمریناتشو هم حل میکنم در ضمن چون کشاورزیم یه کم مشکل دارم مثلا شنبه باید باغچه رو سم پاشی کنیم جمعه اینده هم باید به باغ اب بدیم که معمولا ۲۰ ساعت طول میکشه مشکل دارم ولی اگه خدا بخواد خوب میخونم
سلا م افرین خوب خوندین. منم تقریبا مثه شمام ... و البته کشاوزر
![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
......... و خیلی هم وقتم گرفته میشه .
یه سوال شما ازمون شرکت کردی ؟ به نظرت پارسه چطوره؟