(۰۲ تیر ۱۳۹۰ ۰۷:۱۳ ب.ظ)Potential نوشته شده توسط: (02 تیر ۱۳۹۰ ۱۰:۳۷ ق.ظ)موج نوشته شده توسط: (02 تیر ۱۳۹۰ ۰۱:۳۴ ق.ظ)Morteza_s نوشته شده توسط: مطمین هستید که اگر کسی تومصاحبه رشته های خاص قبول بشه
وبه عنوان پذیرفته شدهها باشه
الویتهای انتخابی قبل از این انتخاب بررسی میشه ؟؟
توی قسمت پاسخهای سنجش یه بار چشمم به این خورد که شما به صورت موازی مراحل رو طی میکنید و در یک مرحله به شما حق انتخاب داده میشه که میون مالک اشتر و دانشگاه دیگری که قبول میشید انتخاب کنید
یه جستجو بکن قسمت سوالات سنجش رو شاید پیداش کردی (البته شک دارم بخش سراسری بود یا ارشد)
به نظر من جوابتون غلط هست ... هیچ حق انتخابی نیست ... به ترتیب از اولین انتخاب بررسی میشه ... ربطی به قبولی یا رد از مصاحبه نداره !!!
دوست عزیز از قسمت سوالات سنجش اینو گفتم (بخش آزمون سراسری*) اینم متنش که اینجا کپی میکنم فکر میکنی برای مالک اشتر متفاوت باشه!
عنوان
آیا پذیرفته شدن در رشته های تحصیلی دانشگاه امام صادق(ع) محدودیتی برای داوطلب در انتخاب رشته های آزمون سراسری ایجاد می کند؟
پاسخ
ثبت نام و قبولی در دانشگاه امام صادق(ع) محدودیتی برای داوطلب در انتخاب رشته های آزمون سراسری ایجاد نمی کند و در صورت پذیرش در این دانشگاه رشته قبولی داوطلب در آزمون سراسری حذف نخواهد شد لذا لازم نیست در اولویتهای آزمون سراسری رشته های این دانشگاه درج شود و در نهایت به داوطلب در زمان مشخصی اجازه داده میشود که پس از طی مراحل گزینش دانشگاه بین قبولی در این دانشگاه و سایر اولویت های انتخابی رشته مورد نظر خود را انتخاب نماید.