(۰۶ مرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۳۴ ب.ظ)k_111 نوشته شده توسط: اول ........ (پشیمون شدم از گفتنش)
چرا؟
(۰۶ مرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۳۴ ب.ظ)k_111 نوشته شده توسط: دوم اینکه این که اگه اینجا تمساحی برای شکار وجود نداره مشکل منه میبایست از اول بهش خوب فکر میکردم نه اینکه مقصر رو اونی که بهم یاد داده چطوری شکار کنم بدونم
هیچ کسی عقل کل نیست که همه چیز رو بدونه و درباره همه تصمیم گیری کنه
اینجا دو گروه وجود دارن هر کدوم دارن سعی میکنن طرف مقابل رو مجاب کنن که دارن اشتباه فکر می کنن
هدف از کار هر گروه اینه که به دیگری کمک کنه وگرنه هیچ نفع مالی برای هیچ کدوم نداره، برای حرفهای هر گروه هم مثال نقض وجود داره
شما میگید استاد دانشگاه ..... مشکل از سیستم هست که فقط آموزش محوره نه پژوهش محور، نه اون استاد دانشگاه
تقاضا برای تدریس زیاده پول رو هم اونجا میدن استاد هم میره درس میده اگه مثل غرب صنایع طیاد باشن پول رو برای تحقیقات میدن اون استاد هم میره کارهای تحقیقاتی انجام میده
من اصلا قصدم تحمیل کردن نظرم به بقیه نبود. اگه لحنم اینجوری بوده از دوستان عذر میخوام.
صحبت من روی این قضیه است که بهتره (فقط بهتره) قبل از اینکه هدفمون یاد دادن مسائل تئوری که خودمون یاد گرفتیم، به دیگران باشه، بیایم یه کم عملی ش کنیم. قطعا اونی که تونسته علمش رو به عمل برسونه، خیییلی میتونه استاد بهتری باشه...
بازم هرکی نظر خودش رو داره. من خودم به شخصه با اینی که طرف تا فارغ التحصیل میشه میره استاد میشه مخالفم، فقط نظر منه، ممکنه اشتباه باشه.
میگم آقا شمایی که اینهمه درس خوندی، حتما باید یه جا به دردت بخوره دیگه، غیر از اینه؟ اگه می خوای صرف اینکه به شاگردات انگیزه بدی و این صحبتا (که دوستان توی نظراتشون گفته بودن) خب میتونی یه مشاوره خیلی خوب باشی، که اونجوری همه دعات می کنن و همیشه هم به یادتن. راهش استاد شدن نیست...
(۰۶ مرداد ۱۳۹۲ ۰۵:۱۴ ب.ظ)mohsen f نوشته شده توسط: بخشید انگیزه ی شما چیه از ارشد؟
دچار پارادوکس شدم!
من خودم به کارای تحقیقاتی علاقه دارم، راهش رو هم توی ادامه تحصیلم میبینم.
ضمنا برای بازار کار، یا باید سرمایه ی توپ داشته باشی، که ندارم. و به نظر خودم تاجر خوبی نمی تونم باشم.
یا باید درس بخونی، که واسه من گزینه ی بهتریه.
چون هم علاقه اش رو دارم، هم استعدادش رو و هم شرایطش رو.
من خودم خیلیا رو دیدم که با درس خوندن موفق شدن. شاید ثروتشون به اون تاجری که شما تو نظرتون هست نرسه، ولی منزلت اجتماعی ش خیلی بیشتره.