سلام بچه ها باهاتون موافقم
هیچ تضمینی نیست که با ارشد خوندن صاحب یک شغل پردرآمد بشیم آیندمون تضمین بشه چندرغاز حقوقمون با مدرک کارشناسی با گرفتن مدرک ارشد خداتومن بشه برا من که یک دخترم حقوق تا یک حدی مهمه اما برا آقایون فرق میکنه مرد بودن خیلی سخته (اینو همیشه به همسرم میگم
).
هزینه های زندگی سرسام آوره وقتی کسی لیسانسشو گرفت ارشدشم گرفت انتظار داره زندگیش با اون دیپلمه شغل ازاد،با اون لیسانسیه دیگه فرق کنه حداقل رفاه زندگیش کمتر از اونها نباشه حالا بیشتر بودنش پیشکش.... خواهر خودم ارشد میخونه فک میکنین انگیزش چی بود؟گفت دوس ندارم مثل بقیه آدما باشم که فقط لیسانس گرفتن
دوس دارم با بقیه فرق کنم!
همسرخودم ارشدیه فک میکنین انگیزش چی بود؟n^2تا جارفتیم به n تا آدم سپردیم آقا ما مدرک فلان با فلان معدل داریم انقدم کار و پروژه انجام دادیم به کارتون میایم یا نه؟ کار پیدا نشد که نشدهمه جا و همه کس بهانشون این بود که لیسانسه!!!ارشد داشت میشد کاری کرد(حقوقا زیر۴۰۰ ۵۰۰بود : بیگاری محض : اونم نرفت!)یک روز رفتیم یونی که آخرین کارهای فارغ التحصیلی رو انجام بدیم اسم بچه های قبولی ارشد رو زدن وقتی اومدیم همسرم گفت من میخوام ارشد بخونم مگه اینا که قبول شدن تو این ۴ سال چی از من بیشتر داشتن؟گفت دوس ندارم مثل بقیه باشم که فقط لیسانس گرفتن گفت
دوس دارم با اونها فرق کنم!
من خودم الان دارم میخونم فک میکنین چرا؟چون خواهرم ارشد میخونه؟چون همسرم ارشد میخونه؟.................................نه!
من به عشق بابام میخونم چون برام خیلی زحمت کشید دستاشم می بوسم. و اینکه وقتی دیدم دوست دوره دبیرستانم که معدلXداشت با ... رفت فلان دانشگاه که حسرتش به دل همه ما بچه ها مون موند! الان دانشجوی ارشده!!!من چرا نباشم؟
همه چی پول نیست اما ازش چشم پوشی هم نمیشه کرد امیدتون به خداباشه هیچ زحمتی بی جواب نمی مونه
ببخشید طولانی شد
موفق باشید