(۲۴ اسفند ۱۳۸۹ ۰۹:۲۸ ب.ظ)parsaNA نوشته شده توسط: ما آخر نفهمیدیم mehr.iman درسته یا mehr.iran ؟
دقت کردید این دو دوست جونجونی (mehr.iman , danialfx) که نصفه شب می رن با هم خار خاشاک جمع می کنن هنوز اسم همدیگرو نمی دونن . این آقا دانیال چند بار تو همین تالار( اینجا[/url] { آخه اشتباه چند بار ؟ } )اسم دوست صمیمی شون رو اشتباه گفتن!
من به جای ایشون از آقا ایمان عذرخواهی می کنم و امیدوارم دیگه از این اشتباهها پیش نیاد ...( البته ایران اسم خانومه ها!! )
این پست من هم دیگه اوج انحراف از بحث چهارشنبه سوری است به لطف دوستان !
الان رفتی سوتی جمع کردی؟؟
اولا اینکه بنده اسم ایشون رو نگفتم. اسم ایدیشون رو همیشه ذکر کردم.
دوم اینکه نمیدونم چرا اولین بار اسم ایدیشون رو mehr.iran خونده بودم. واسه همین اصلا حواسم نبود. دفعه های بعدی هم که دقت نکرده بودم اسم ایدیشون mehr.iman هست.
سوما اینکه ایران به جز اینکه اسم خانومه . اسم کشورمون هم است.
چهارما اینکه از ایمان جان عذرخواهی میکنم که اسم ایدیشون رو اشتباه ذکر کردم.
پنجما اینکه شما به جای اشکال گرفتن از من. میومدی خار و خاشاک جمع میکردی.
شما که این همه گفتی حق با مریم خانومه و برنده مریم خانومه خودت باید بیشتر رو این سنت و ایین قدیمی تاکید میکردی. حالا نیومدی کمک نکردی این حرفا رو نزن و رو کار نکردنت سرپوش نذار
ششما اینکه شب بود و تاریک بود رفتیم خار و خاشاک جمع کنیم. اسم ایدی ایشون رو خوب ندیدم.
هفتما اینکه من و ایمان اینقدرا هم دوست صمیمی نبودیم . این تاپیک هم اولین تاپیکی بود که بنده مفتخر شدم با ایشون هم کلام بشم.
هشتما اینکه من با هر کسی که میرم خار و خاشاک جمع کنم یا با هر کسی که هم عقیده هستم. دلیل نمیشه باهاش دوست جونجونی باشم. اگه شما با هر کسی که هم عقیده هستید. دوست جونجونیتون هستن و حق رو به هر کسی میدین یعنی دوست جونجونیتون هستن. دلیل نمیشه که دیگران هم همینطور باشن
. البته برای بنده افتخاره دوستی با ایشون.
نهما اینکه ممنونم از نکته سنجی و تذکرتون. لطف کردید که گفتید و از اشتباه در اومدم.
دهما اینکه نیازی به عذرخواهی شما نبود. شما هم دیگه از طرف من عذر خواهی نکنید.
یازدهما اینکه به این میگن اوج انحراف از چهارشنبه سوری
دوازدهما اینکه این همه سوتی جمع کردی. مجبور شدم برم همه رو ویرایش کنم .
سیزدهما اینکه چجوری دلت اومد . من که از دیشب تا حالا داشتم خار و خاشاک جمع میکردم رو یه کاری کنی که برم این همه پست رو ویرایش کنن.
چهاردهما اینکه انشالله امشب به هیچ کسی اسیب نرسیده باشه
پانزدهما اینکه پیروزی سپاهان رو به همه طرفدارای این تیم تبریک میگم.
شانزدهما اینکه این پستم شایستگی اخطار گرفتن رو داره
هفدهما اینکه ببخشید طولانی شد.
هجدهما اینکه رکورد طولانی ترین پست انجمن رو شکوندم
جدا از شوخی. مرسی پارسانا جان به خاطر نکته سنجیت. تشکر عزیز. قربونت.