(۲۴ اسفند ۱۳۸۹ ۰۵:۴۷ ب.ظ)Maryam-X نوشته شده توسط: این پسرا یه روز تو عمرشون اومدن کار کنند...
ببین چه منتی دارن می ذارن؟؟؟!!
بعد میگن چرا کار نیست و ما رو جایی استخدام نمی کنند؟؟؟
ما که همیشه مشغول کاریم. منت هم حق داریم دیگه. واسه این همه اعضا فقط من و Mehr.iman باید بریم خار و خاشاک جمع کنیم.
تازه پسرهای کوچه شما خیلی بیشتر از ۲ نفر بودن
کار هم که هر چی هست کار. کی گفته کار نیست. همه جا پر از کاره.
(۲۴ اسفند ۱۳۸۹ ۰۴:۵۴ ب.ظ)roya نوشته شده توسط: هیچ می دونید چرا به چهار شنبه سوری میگن "چهار شنبه سوری" در حالی که روز سه شنبه برگزار میشه ؟
خب خودت بگو دیگه عزیز؟؟.
از اونجایی که وقتی میگن شب جمعه. میشه پنج شنبه شب.
پس حتما منظور شب چهارشنبه بوده و چهارشنبه سوری شب چهارشنبه برگزار میشده که در واقع باید سه شنبه شب برگزار بشه.
البته من اینجوری فکر میکردم. نمیدونم درسته یا غلط
پ ن: بچه ها. خار و خاشاک کم کم داره تموم میشه. منتظر ۷ تا اتیش باشین.
خب اتیشها اماده شد. میتونین یکی یکی بپرین. فقط مواظب باشین نسوزین هااا. ایین سنتی رو هم گرامی بدارین.
از همین جا از خودم و mehr.iman به خاطر جمع اوری خار و خاشاک. از امین و مورتن برای هم فکری و از فرداد و سامان برای مدیریت خوب و از مریم به دلیل بچه های کوچشون و از پارسانا و noone و mansoureh به دلیل هویجوری و از جواد به دلیل پیشنهاد ترکوندن تشکر میکنم.
چهارشنبه سوری خوبی داشته باشین.
اینم اتیش:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.