(۲۹ خرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۱۵ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: من که با هر کی صحبت کردم همه میگفتند فوتبال بازی نکردیم ولی خب چه میشه کرد ،مردم بهانه ای برای شاد بودن ندارند
به نظرم ما نباید با هرکسی صحبت کنیم،صادق هدایت در مورد ایرانی ها میگه یکی از خصلت هاشون اینه که در مورد همه چی اظهار فضل میکنن و اصولا نمیدانم در واژگان آنها جایی ندارد
من مصاحبه ها و گفته های مربی های فوتبالو دنبال میکردم.منم نیمه اول اعصابم خورد بود که ۳ تا پاس هم ندادیم.ولی وقتی مصاحبه ها رو خوندم متوجه شدم که بهترین شیوه به کار گرفته شده.
همه میگفتن به دلیل اینکه آب وهوای اولسان شرجی بود،بازیکنان به طور عادی توانشون بیشتر از بازی تو حالت عادی تحلیل میرفت.و به دلیل اینکه بازم ما به طور معمول در حال حاضر از نظر قدرت بدنی و دوندگی کل بازیکنای تیم ملی از بازیکنای تیم کره پایین تر هستن.پس اگ ما از اول میخواستیم بریم برای برد یعنی خودکشی!چون تیم کم می اورد و بقیه اش هم ک مشخصه.
پس کادرفنی تیم بهترین تصمیم رو گرفت.نیمه دوم خیلی بهتر شده بود بازی مون.و خداروشکر اتفاقی افتاد که تبانی عرب ها هم به هیچ نتیجه ای نرسید.به نظرم بردمون جز همون معجزه های خرداد و لطف خدا بود.
در کل همونطور که کی روش گفته بوود ما باید ی روزی به کره برسیم.هنوز خیلی مونده!خوب این خودش همه ماجرارو میرسونه.
کره یه بازیکن ۲ متری گذاشته بود تو نوک حمله،توپ رو مینداختن واسه شماره ۱۸ همون ۲ متریه،اونم میداد به بازیکن های پشت محوطه که بشوتن،چن تا موقعیت هم واسشون ساخت.ما شانس اوردیم،فقط باید بگیم خداروشکر
یه جوک جدید
بیانیه شرکت ال جی به ایران.
.
.
.
.
.
.
.
کره رو میبرین هاااااا!!؟؟؟ ال جی شمارو دیگه به دیدن ادامه برنامه دعوت نمیکند همون پارس خزر از سرتونم زیادیه