من ۹۲ هم شرکت کردم ولی کاملا آزمایشی . حتی یک ساعتم نخونده بودم و رتبه ام شد ۱۵۰۰ نرم افزار.
امسال با جدیت بعد از امتحان و در واقع از اول تیر شروع می کنم. الانم خیلی خیلی کم دارم زبان رو از روی کتاب زبان عمومی پارسه می خونم.
امیدوارم همه دوستان با تلاش به نتیجه دلخواهشون برسند.
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۱۷ ب.ظ)fattaneh66 نوشته شده توسط: منم میخام نظریه و ساختمان داده برم کلاس
کسی میدونه کلاسای نصیر کی روع میشه؟
سلام
منم نظریه نصیر ثبت نام کردم و گفتند از ۱۵ تیر به بعد شروع میشه.
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۴۹ ب.ظ)fattaneh66 نوشته شده توسط: من میخام فردا شروع کنم در روز سه درس بخونم یه درس بخونم مشترک بخونم ریاضی بخونم؟
یکی به من بگه چی کار کنم خوب
به نظرم اینجوری یهو سنگین و البته پراکنده شروع نکنید. یه برنامه بلند مدت ببینید برا خودتون اول ، اینکه کلا چه کتاب هایی رو باید بخونید برای هر درس ، هر کتاب چقدر زمان میبره .
اونوقت برا خودتون بازه بندی کنید که برای اینکه مثلا تا آخر تابستون فلان درس ها رو تموم کنم ، باید توی دو ماه کتاب x رو بخونم. اینجوری اگه برنامه ریزی کنید ، عملا یه برنامه کوتاه مدت هم برا خودتون میچینید که مطابق اون پیش برید.
سعی کنید خیلی پراکنده کار نکنید و روی درس هایی ضریب بالا وقت و تمرکز بیشتری بزارید.
من خودم از همین روش انشالله استفاده میکنم و هدفم اینه تا آخر تابستون یه دور همه درسا رو تموم کرده باشم.
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۵۲ ق.ظ)SarahRad نوشته شده توسط: بچه ها من میخوام امسال خیلی زیاد ریاضی بخونم و داده و الگوریتم رو از clrs! حالا به نظرتون واسه ریاضی چی کار کنم؟ پارسال ریاضی مهندسی و آمار نخوندم! گسسته رو خوندم اما تا آخرش مسلط نشدم محاسبات هم که کلا سوالاش عجیب غریب بود. برم کلاس به نظرتون؟
من آمار رو از روی کتاب پارسه می خوام بخونم.چون تقزیبا همیشه همه ی دوستان گفتند این کتاب کافیه. البته من آمارم خوبه کلا.
گسسته و ریاضی رو کلاس میرم. چون پایه ریاضیم متوسطه و گسسته هم درس مهمی محسوب میشه.
گسسته رو پارسه میرم. ریاضی رو هم میخواستم پارسه با معتقدی برم که چون گویا از ایران دارن میرن ، با کریمی نصیر ثبت نام کردم. کتاب هم ، هم کتاب کریمی و هم معتقدی رو گرفتم. محاسبات هم خودم می خونم.