زمان کنونی: ۱۲ آذر ۱۴۰۳, ۰۶:۲۴ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

چرا شریف همه ظرفیتش رو از گرایش ۴ آی تی گرفته؟

ارسال: #۹۱
۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۲, ۰۱:۳۳ ق.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۴۷ ق.ظ)MSZ نوشته شده توسط:  ویرایش: بعد از زدن این پست حدودا ۳۰ تای دیگه به منفی های من اضافه شد
برای اون شخص، متاسفم...
اگر فکر میکنید دارند به همه پستهای شما بی جهت منفی میدن میتونید به آقای دکتر پیام بدید تا بررسی کنند.ودر صورت لزوم مشکلرو حل کنند.
۱
۱
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
ارسال: #۹۲
۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۲, ۰۱:۳۴ ق.ظ
آقا این وسط دانشجوی بیچاره هیچکارس.
اینقد به هم دیگه نتوپید.
یه چیزی شبیه به همین قضیه واسه ماها که کاردانی به کارشناسی سال ۹۰ کنکور دادیم سرمون در آوردن.
اشکال یه جایه دیگست و خیلی فراتر از این حرفاست...
شما ببین همین شریف که ادعاشونم میشه بهترین دانشگاه ایرانن ، این میشه وضعه مدیریتش که ۳ماه از کنکور رد شده هنوز معلوم نیست کی به کیه.
کلا دانشجو پشت کنکوری تو ایران باید تو شونصد تا جناح بجنگه.
حالا هم اتفاقیه که افتاده دیگه چرا به همدیگه منفی میدن و بد و بیرا میگین؟؟

هی ایـــــــــــــــــــــــــــــــــزد...
Angel
۳
۰
ارسال: #۹۳
۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۲, ۰۱:۳۵ ق.ظ
ظاهرا بچه های امنیت و شبکه رو مقصر می دونید که اینقدر منفی بارون کردید!!!!

و ندایی که به من می گوید گرچه شب تاریک است
دل قوی دار سحر نزدیک است...
۰
۱
ارسال: #۹۴
۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۲, ۰۱:۴۲ ق.ظ
من یه چیزی را متوجه نشدم.
حالا اینا که قبل از این اصلاحیه که قراره بیاد شریف را برای گرایش ۴ زدن ،و رتبه شون میخورده که قبول شن تکلیفشون چی میشه؟ قبول نمیشن؟
ایا میشه حین انتخاب رشته ، یه دفعه یه گرایش را نفراتش را کم و زیاد کرد؟
من طرفدار هیچ گرایشی نیستم ولی این یه ظلمه اشکاره. اگه یکی فقط گرایش ۴ شریف را انتخاب کرده باشه چی؟
باید صبر میکرده تا عصر شنبه و بعد میفرستاده؟

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر ............ یادگاری که در این گنبد دوار بماند..
.
۷
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: Mohammad-A , Amir V , ana_12345 , sahar_rostami2 , Mänu
ارسال: #۹۵
۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۲, ۰۱:۴۶ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۴۷ ق.ظ، توسط explorer.)
اطلاعیه زدن که میتونید ویرایش کنید

(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۴۲ ق.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط:  من یه چیزی را متوجه نشدم.
حالا اینا که قبل از این اصلاحیه که قراره بیاد شریف را برای گرایش ۴ زدن ،و رتبه شون میخورده که قبول شن تکلیفشون چی میشه؟ قبول نمیشن؟
ایا میشه حین انتخاب رشته ، یه دفعه یه گرایش را نفراتش را کم و زیاد کرد؟
من طرفدار هیچ گرایشی نیستم ولی این یه ظلمه اشکاره. اگه یکی فقط گرایش ۴ شریف را انتخاب کرده باشه چی؟
باید صبر میکرده تا عصر شنبه و بعد میفرستاده؟
اطلاعیه زدن که میتونید ویرایش کنید

Angel
۰
۰
ارسال: #۹۶
۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۲, ۰۱:۵۱ ق.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۴۶ ق.ظ)explorer نوشته شده توسط:  اطلاعیه زدن که میتونید ویرایش کنید
فکرش رو بکنید بعضی که رتبه‌شون خیلی خوب شده باشه ممکنه متوجه اصلاحیه‌ی ۲ نشن (چون یه اصلاحیه همین الان اومده) و به جز این اولویتِ شریف چیز دیگه‌ای نزنن... خدا نکنه برای کسی این اتفاق‌ها بیافته.

Yesterday is History, Tomorrow is a Mystery but Today is a Gift
That is why it's called the Present
۲
۰
ارسال: #۹۷
۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۲, ۰۱:۵۵ ق.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۵۱ ق.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط:  
(27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۴۶ ق.ظ)explorer نوشته شده توسط:  اطلاعیه زدن که میتونید ویرایش کنید
فکرش رو بکنید بعضی که رتبه‌شون خیلی خوب شده باشه ممکنه متوجه اصلاحیه‌ی ۲ نشن (چون یه اصلاحیه همین الان اومده) و به جز این اولویتِ شریف چیز دیگه‌ای نزنن... خدا نکنه برای کسی این اتفاق‌ها بیافته.
چی بگم والا...
خدا به خیر بگذرونه

Angel
۰
۰
ارسال: #۹۸
۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۲, ۰۱:۵۹ ق.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۵۱ ق.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط:  
نقل قول:
اینطوری کلا قبول نمیشه :|
۱
۰
ارسال: #۹۹
۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۲, ۰۲:۰۹ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۱۰ ق.ظ، توسط alidg.)
دوباره که به رشته های گرایش ۴ نگاه می کنم، بجز چهار مورد بقیه برای کسانی که رتبه ی خوبی آوردن چندان مناسب نیست. اون چهار تا هم شبانه و روزانه ی شریف و تهران هستند که دو تاش قراره حذف شه!! یعنی در نهایت ۱۲ نفر شبانه و روزانه دانشگاه تهران میگیرن، همین! بی انصافیه بخدا...
۳
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: Mohammad-A , ali123321 , ana_12345 , sahar_rostami2
ارسال: #۱۰۰
۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۲, ۰۲:۱۱ ق.ظ
شاید واسه همینه که تا شنبه دارن طولش می دن. شاید میخوان این مشکلو یه جوری حل کنند. مثلا به اون چند نفری که انتخاب رشته کردند و این اصلاحیه واسشون تاثیر داره خبر بدن. هر چند سنجش بی حساب کتاب تر از این حرفاست....
۲
۳
ارسال: #۱۰۱
۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۲, ۰۲:۱۳ ق.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۰۹ ق.ظ)alidg نوشته شده توسط:  یعنی در نهایت ۱۲ نفر شبانه و روزانه دانشگاه تهران میگیرن، همین! بی انصافیه بخدا...
قبل کنکور صحبتش شده بود که قرار بوده دانشگاه تهران هم ظرفیتش رو روی سه تا گرایش بشکنه! Smile Huh
توی دفترچه که اعمال نشده و تا حالا هم از اون خبری نیست...

Yesterday is History, Tomorrow is a Mystery but Today is a Gift
That is why it's called the Present
۱
۰
ارسال: #۱۰۲
۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۲, ۰۲:۱۷ ق.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۱۳ ق.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط:  قبل کنکور صحبتش شده بود که قرار بوده دانشگاه تهران هم ظرفیتش رو روی سه تا گرایش بشکنه!
اینا نشکوندن ۱۲ تا به ما رسید، میشکوندن که دیگه ..... یه سری به اون شهر توریستی معروف میزدیم!!
۱
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: Mohammad-A
ارسال: #۱۰۳
۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۲, ۰۲:۳۵ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۴۴ ق.ظ، توسط jazana.)
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۱۱ ق.ظ)ali123321 نوشته شده توسط:  شاید واسه همینه که تا شنبه دارن طولش می دن. شاید میخوان این مشکلو یه جوری حل کنند. مثلا به اون چند نفری که انتخاب رشته کردند و این اصلاحیه واسشون تاثیر داره خبر بدن.

بله....

هم و غم سنجش حل مشکلاته.

اگر شعور و شایستگی داشتند که وضع این نبود.

یک تعیین ظرفیت و گرایش ساده رو نمی تونن انجام بدن.

هرکسی که ناراضی است حق داره نارضایتی خودش را حداقل با یک ایمیل به مسئولین شریف بگه که بفهمند عدم کفایتشان به کیا آسیب میزنه و شاید درست تصمیم بگیرند.

واسه apply و خروج از این کشور هم بهترین دانشگاه همین شریفه متاسفانه!
۵
۰
ارسال: #۱۰۴
۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۲, ۰۲:۴۸ ق.ظ
صرفنظر از این دعواهایی که اینجا راه افتاده و اینکه این اتفاق برای من سود یا ضرر داره- من می خوام از آقا مهدی به خاطر روحیه جنگندگی و خستگی ناپذیریش تشکر کنم . مطمئنا اگر خیلی های دیگه تو این شرایط بودن خیلی راحت منتظر بقیه میشدن و فقط حرف میزدن .
آقا دمت گرم که به من یکی درس زندگی دادی
۱۰
۷
 سپاس‌گزاری شده توسط: MSZ , be_sooye_movafaghiat , nazibahar
ارسال: #۱۰۵
۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۲, ۰۸:۰۴ ق.ظ
شریف که میگن اینه؟همون شریفی که در به قول خودتون در سطح بین المللی رقابت میکنه؟قویترین قطب علمی ایران؟عرضه پذیرش عادلانه دانشجوها رو ندارن.یادمه چند سال پیش میگفتیم تا وقتی که نوبت ارشد ما بشه ظرفیتا خیلی میره بالاتر.۱۰ سال این رشته اومده توی دانشگاهامون هنوز شریف تکلیفش با خودش معلوم نیست چه برسه به دانشگاههای دیگه.از دوستایی که رتبه خوب کسب کردن ولی قسمتشون شریف نبوده خواهش میکنم اینده رو در نظر داشته باشین.اینکه امیرکبیر درس بخونین یا شریف فرق چندانی نداره.
در سطح بین المللی هم تا جایی که من میدونم به مقالات خیلی اهمیت میدن.پس اینده نگر باشین زیاد به داشنگاه حساس نباشین
۲
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: Amir V , reza777gh

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  [دانلود]آزمون های آزمایشی مدرسان شریف -مهندسی کامپیوتر و ای تی-سال ۹۱(کنکور ۹۲) esisonic ۱۱ ۴۳,۶۳۲ ۱۸ آبان ۱۴۰۳ ۰۴:۳۹ ب.ظ
آخرین ارسال: farshchian2090
  حل و بررسی سوالات مدارمنطقی دکتری ۹۲ گرایش معماری nomad:D ۲۵ ۲۶,۷۵۵ ۲۰ بهمن ۱۴۰۲ ۱۰:۳۸ ق.ظ
آخرین ارسال: masoumeh97
  دانلود سوالات تخصصی گرایش فناوری اطلاعات آزمون دکتری ۹۱(کد ۲۳۵۸) Lonely Palm ۲ ۶,۴۶۶ ۲۶ دى ۱۴۰۲ ۰۲:۳۳ ب.ظ
آخرین ارسال: bijibuji
  گرایش های علوم کامپیوتر alisaaa ۴ ۴,۳۲۶ ۱۳ آذر ۱۴۰۲ ۰۴:۲۷ ب.ظ
آخرین ارسال: hashemhamidi
  علوم کامپیوتر شریف یا نرم افزار تهران؟ ۴L1R3Z4 ۴۴ ۳۲,۸۹۴ ۰۶ شهریور ۱۴۰۲ ۰۸:۱۲ ب.ظ
آخرین ارسال: moeinbahari
  اسلاید های معماری کامپیوتر استاد گودرزی-شریف payam7 ۱۱ ۱۵,۷۱۹ ۱۳ اسفند ۱۴۰۱ ۰۱:۴۶ ب.ظ
آخرین ارسال: ۰۹۱۵۳۸۴۲۸۱۴
  پارسه، مدرسان شریف،ماهان و.... کدام یک بهتره؟؟؟ alim93 ۶۴ ۷۵,۱۳۶ ۰۷ تیر ۱۴۰۱ ۱۲:۵۶ ق.ظ
آخرین ارسال: عزیز دادخواه
  ۱۴۵ هوش، ۲ زبانشناسی رایانشی، برم شریف؟ trace4ward ۷ ۸,۰۸۵ ۱۵ دى ۱۴۰۰ ۰۵:۰۸ ب.ظ
آخرین ارسال: Bp18449
  دانشگاه صنعتی اصفهان یا گرایش معماری امیرکبیر sima84 ۰ ۲,۱۳۰ ۱۶ شهریور ۱۴۰۰ ۰۳:۳۷ ب.ظ
آخرین ارسال: sima84
  منابع آزمون دکتری گرایش تجارت الکترونیک wskf ۳ ۶,۶۸۱ ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ ۱۰:۱۳ ب.ظ
آخرین ارسال: Ametrine

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close