سلام دوستان
اول خبر رو میدم بعد توضیحاتش رو
شریف امسال تمام ظرفیتش رو (روزانه- شبانه - آموزش محور- پردیس بین الملل) تغییر داد به ضرایب شبکه
و اما توضیحات:
من امروز صبح رسیدم ارومیه
دیروز صبح رفتم دانشگاه و به دکتر ربیعی گفتم که نامه ای که فرستادین تو سنجش اعمال نشده. بعد از کلی پیگیری، مجددا یه نامه فوری به سنجش فکس شد
یکی از دوستام هم (که رتبه ۱۲ شبکه شده) تو سنجش داشت کارا رو جلو می برد... خلاصه این بار این نامه بصورت دستی به دست معاونت اجرایی آزمون های سازمان سنجش رسید و اونا هم تغییرات رو اعمال کردن و نامش رو نوشتن و دادن رفت
اینکه بخوام تعریف کنم که این وسط چه اتفاقاتی افتاده واقعا خیلی طولانی میشه ولی فقط تا این حد بگم که اگر این پیگیری ها نبود شریف مثل پارسال از گرایش ۴ دانشجو می گرفت...
قرار بود این تغییرات تحت عنوان "اصلاحیه شماره ۲" روی سایت سازمان سنجش قرار بگیره ولی به نا به دلایلی که بازم جای توضیحش اینجا نیست قرار شد که روز شنبه بعد از ظهر بیاد رو سایت
و اما در مورد اینکه الان شاید خیلی ها ناراحت باشن که شریف می خواد شبکه بگیره، باید بگم از چشم من نبینین این قضیه رو... درسته که من برای شبکه شریف خوندم و برای حق خودم و آدمای مثل خودم تلاش کردم ولی شریف مرداد ۹۱ یه نامه به سنجش زده که سال بعد با ضرایب گرایش ۳ دانشجو بدین به ما... مجددا یه نامه دیگه در تاریخ ۲۰ آذر ۹۱ هم فرستاده و دوباره این موضوع رو به سنجش گفته
فکر نکنین که چند تا آدم اونجا تو شریف نشستن که من برم بهشون بگم از شبکه بگیرین اونا هم بگن چشم!!!
دکتر ربیعی گفتن ما پارسال هم باید با شبکه می گرفتیم ولی چون ترسیدیم که سنجش بازم این اشتباه رو تکرار کنه (که امسال تکرار کرد) زودتر ۲ بار نامه دادیم بهشون!
پس من فقط پیگیر بودم تا اتفاقی که باید میوفتاد، بیوفته...
در ضمن، تا وقتی که روز شنبه اون اصلاحیه نیاد، هنوز نمیشه مطمئن شد.
اگر باعث خوشحالی بچه های شبکه شدم، وظیفه ام بود که پیگیری کنم
اگر هم باعث ناراحتی بچه های تجارت شدم، بازم میگم که این تصمیمی بوده که خود شریف گرفته و من فقط پیگیری کردم ... من هیچ چیز رو تغییر ندادم
این هم متن ایمیل دکتر ربیعی که با اینکه دیروز خدمتشون بودم ولی باز هم زحمت کشیدن و به ایمیلم جواب دادن:
سلام
مهدی عزیز
بله پی گیری های لازم در حال انجام است
با ضرایب شبکه محاسبه خواهد شد
حمید
Director, DML & VASL Research Labs
Sharif University of Technology
rabiee@sharif.edu
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.