(۲۶ فروردین ۱۳۹۲ ۰۷:۳۵ ب.ظ)digital نوشته شده توسط: منم درصدامو تو صفحه معماری گفتم. اختصاصی زده ۲۰ درصد. باورم نمیشه اصلا مجاز نشدم با رتبه۷۵ . آخرین رتبه مجاز ۶۹ هست. دوستان واسه اعتراض به کارنامه باید چه کار کرد؟
اعتراض هیچ فایده ای نداره چون فقط یکبار دیگه با همون کلید غلط صحیح می کنن......کلیدم که عوض نمی کنن....پس الکی وقت خودت رو تلف نکن
نکته اولی که درباره تخصصی هستش اینه که هیچ سوالی حذف نشده....
من ۳۵ تا زده بودم که ۱۹ تاش درست شده و ۱۶ تاش غلط!!!!!!!!!!
از ۳۵ تا سوال ۲۴ تاشو ۱۰۰۰۰۰۰۰% مطمئنم که درست زدم ۵ تا شم همین قدر مطمئنم که غلط زدم......از ۶ تا سوال باقی مانده که اکثرا بین دو گزینه مونده بودیم در بدترین حالت ۲ تاش برای من درست می شده دیگه یعنی حداقل ۶ ۷ تا سوال کلیدش اشتباه بوده.... دیگه لازم نیست توضیح بدم که ۶ ۷ تا تست آدم اگه از غلط بشه درست چقدر فرق می کنه!!!!!
این اتفاق هم خیلی شایع هستش........من با توجه به شرایط کاریم هر سال سوالات ارشد رو کامل بررسی می کنم و کلید رو هم چک می کنم.....هر سال در ارشد که حداقل ۱۵ ساله داره برگزار میشه این همه اشتباه میشه که خیلیشام توی اصلاحیه رفع نمیشه......حالا کنکور دکتری که سال دومشه جوابا رو هم بعد از ۱ ماه و ۷ روز میدن تازه توی این مدت هم ۲۰ تا ۲۵ روز مملکت تعطیله دیگه....پس خیلی تابلوه که اشتباه میشه....
وقتی تخصصی این طوری شده استعداد هم که هیچی و همه چیز شده زبان....رتبه های برتر گرایش معماری همشون زبانشون رو بالای ۵۰ زدن