من تعجبم چرا اینقدر ناله میکنند بعضی دوستان؟
بابا تلاشتونو کردید دیگه هرچی هم تونستیم زدیم بقیه شم بگذارید خدا معلوم میکنه دیگه!
منم خسته نیستم چون قرار نبوده کنکور و ادامه تحصیل در خارج از حیطهی توانایی و علاقه مندیمون باشه!
من که از بیشتر تلاش کردن خوشم اومده !
اما منم زبانم خوب نیست خیلی وقته کار نکردم و یادم رفته اما دیگه سختتر از کنکور که نیست؟!
وقتی ۴ ماه ۲۰-۳۰ تا کتاب واسه ارشد خواندیم دیگه تافل و زبان و مقاله و اینا چیزی نیست در مقابلش!(منظور اینکه میتونیم)
از الان تا شهریور ۶ ماه وقته ۲ ماهش رو که واسه سفر و (بعضیها واسه دانشگاه آزاد) جدا کنند میشه ۴ماه وقت
میشه یه موضوع مورد علاقه پیدا کنیم و روش تحقیق و ایده بعدشم مینویسیمش!
کلاس هم میریم( از کسانی مثل خانوم فرزانه و آقا حامد که انگار زبانشون بهتر ما رو راهنمایی کنید ممنون میشم!)
تافل که یه کتاب longman همه میخوانند و راضیند esseintial word for toefls هم که معروفه یه سی دی هم دارم که استادمون که تابستون کلاس تافل میرفتم بهمون داد اونم هست کلا فکر نمیکنم بیشتر از ۴تا کتاب لازم باشه واسه یه نمره قابل قبول.
به علاوه این لینک رو بیبنید
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
این لینک رو فایل های فن ۱و۲و۳ تایپیه دانلود کنید جمع و جور و خوبه -جزوات ترم ۱ که دو تا دست نویس هست وvoicهای ترم ۱ رو هم دانلود کنید تا با هم شروع کنیم و رفع اشکال کنیم
کسانی که موافقند آمادگی خودشونو اعلام کنند تا چند روز دیگه که استراحت کردیم شروع کنیم
تا مییایم زبانمونو خوب کنیم موضوع هم مشخص میشه
در مورد مقاله باید بگم که حتما نباید دانشجوی ارشد باشیم!من کسی رو میشناسم که در مورد امنیت و رمزنگاری توی لیسانس مقاله ایی داد که با همون یه دونه الان اپلای گرفت و خیلی هم خوش درخشید.
کسی اگر تجربه ایی داره بگه
ممنون