(۲۸ بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۰۵ ب.ظ)parsaNA نوشته شده توسط: دقیقا موافقم . پیش بینی دکتر هم درست در نیومد . طراح ساختمان امسال آقای قدسی بودند . خدا بگم .... یه دونشم نزدم. درهم سازی رو داشتم بدست می آوردم که وقت تموم شد..
این قدسی هم شورشو درآورده با اون داده ساختار .... لااقل اصطلاحاتش رو عوض نمی کنه رد گم کنه .
واقعاً؟!!! طراح سئوالات قدسی بوده؟ از کجا میدونید؟ خیلی نامرده! فکر نمیکردم اینقدر...!!!! خدایا یکی به من بگه این ساختمان داده است یا طراحی الگوریتم!!!؟ مسخره است... برام مهم نیست قدسی استاد خوبیه یا نه! ولی حداقل باید بدونه که از ۶ سئوال ساختمان باید طوری سئوال بده که حداقل بشه ۲ سئوال رو زد!!!! این چه سنجشیه؟!!!!
سطح همهی سئوال های داده "خیلی سخت" بود حتی متوسط هم نداشت!!!!
(۲۸ بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۳۰ ب.ظ)yas67 نوشته شده توسط: تو سیستم عامل سوال SCAN چی میشد؟
سوال تشریحی تو معماری که در وقفه بود؟
و سوال بعدیش که شرط لازم وکافی برای سریز وتقسیم؟
من سوال وقفه رو زدم Programmed I/O (ولی اصلاً مطمئن نیستم) و سوال شرط لازم و کافی برای سر ریز رو زدم ۲n تای بیشتر مقسوم باید بزرگتر از مقسوم علیه باشه! فکر کنم میشد گزینهی ۴!!! (دلیلش هم اینه که یادمه توی معماری پوران نوشته بود که اگه مقسوم ۲n باشه و مقسوم علیه nتا اون موقع نیمهی بالا باید بزرگتر از مقسوم علیه بشه! از همین جمله اون سئوال رو جواب دادم)
سئوال SCAN رو هم خیلی سرسری جواب دادم نمیدونم درست جواب دادم یا نه، یا میشد ۱ یا ۳ (یادم نیست کدوم گزینه رو زدم فکر کنم زدم ۱)