(۱۳ فروردین ۱۳۹۲ ۰۴:۵۸ ب.ظ)Hamid.Rezaei نوشته شده توسط: فقط و فقط دکتر منبع برای شبکه رو نگفتن. اگر دوستان باتجربه بگن کدوم منبع خوبه دیگه تمامی منابع برای خوندن به نظرم مشخص شده. دکتر تنهایی اینجوری بیان میکنه:
...
در مورد منبع شبکه من با گشت و گذار تو انجمن های مختلف و خوندن مصاحبه ی رتبه های برتر به این نتایج رسیدیم...
در کل منابع شبکه شامل کتابهای زیر می شه (مرجع و تستی) ولی عنوان هایی که ستاره دارند کتابهاییه که نفرات برتر تاکید داشتن.
شبکه های کامپیوتری، اندرو اس تننباوم، ترجمهی ملکیان، زارع پور و پدرام
شبکه های کامپیوتری و انتقال داده، ویلیام استالینگز
** ۳۰۰۰ مسئلهی حل شده در شبکه های کامپیوتری و انتقال داده، دکتر فتحی و مهندس صفائی
** پارسه - دکتر حقیقت
مهندسی اینترنت - احسان ملکیان
** مقسمی
و نکته ی مهم راجع به این درس که خیلی از دوستان اشاره کردن، اینه که هر سال یک سوال از تست های سال قبل وجود داره !
پس تسلط بر تست های سال گذشته خیلی مهمه !
منم با برنامه ریزی فردی موافقم چون واقعا نمی شه برنامه ای تنظیم کرد که همه بتونن ازش استفاده کنن.
من خودم گسسته رو از گریمالدی شروع کردم و تقریبا فصل ۲ ( منطق ) رو تموم کردم. از هفته ی بعد شبکه و نرم افزار هم می خونم چون این ترم این درسا رو دارم. البته زبان رو سعی می کنم هر روز داشته باشم. بعد از اون برای بقیه ی درسا برنامه ریی می کنم طوری که تا شهریور مروری کلی بر همه ی درسا داشته باشم.
اما فکر می کنم با وجود تفاوت ها، اکثریت با گسسته موافقن و شروع کردن پس بهتره دیگه برنامه های کلی و طولانی مدت رو کنار بزاریم در عین حال که هرکسی برای خودش برنامه ای داره، روی نقاط مشترکمون برنامه بریزیم. مثه همین گسسته.
رفع اشکال هم به نظر من برای اینکه نظم انجمن حفظ بشه، بهتره برای هر درس تو انجمن مخصوص خودش انجام بشه و همونطور که یکی از دوستان گفتن اسم مشخصی بزاریم (مثلا : گسسته - ارشد۹۳ )
در کل فکر می کنم برنامه ریزیه درسی، انتخاب کتاب و ... مسائلی هستند که بر اساس استعداد و توانایی افراد متفاوته !
به نظر من بزرگترین مزیت تشکیل این گروه ها اینه که به هم انگیزه بدیم، نقاط قوت و ضعفمون و اطلاعاتمون رو با هم به اشتراک بزاریم تا با همین انرژی که شروع کردیم تا آخر ادامه بدیم.
موفق باشید.