به نام یگانه برنامه نویس هستی
خوب دوستان تاپیک کمی نظم پیداکنه مواردی رو میگم:
۱- اظهار نظرات مثل منم پایه، و ایول دمت گرم و ... رو میتونید با لایک کردن(تایید کردن همون شست رو به بالا) و یا سپاس به پست فرد ابراز کنیم.
۲- منابع و ... رو کار نداریم دوستان از هرمنبعی که میخان بخونن، ممکنه کسی با کتابی که من میخونم حال نکنه و نفهمه ولی واس من بهترین باشه. پس تضاد و ... رو بندازیم کنار.
۳-مدنظر من و این تاپیک اینه
بتونیم براساس یک برنامه ریزی واحد پیش بریم و بتونیم رفع اشکالات رو باهم داشته باشیم چون خیلی نظر و طرز فکر دخیل میشه و میتونیم بحثی رو بهتر بفهمیم. حالا برنامه ریزی مشخص بشه انشالله بعدا برای هر درس یک تاپیک جدا راه میندازیم که رفع اشکال باشه. منبع هرچی باشه کلیات یکی هست. کلی کتاب شبکه داریم ولی همه دارن روی یک مفهوم کار میکنن و میخان شبکه رو بگن. تازه تبادل نظر بشه ممکنه نکات از کتب و منابع مختلف ذکر بشه و ...
۴- بحث تاپیک های دیگه رو به اینجا نکشونید و در تاپیک خودش ادامه بدین.
۵- اگر کسی فایل پی دی اف و یا طرح مرتبطی داره بگه تا دیگر دوستان از دست یافته های اون استفاده کنه. مثلا: فلان صفحه از مرجع فلان نکات بسیار جالب گفته و بحث رو دقیق شرح داده.
۶- نمیخاییم اینجا جادو جنیل راه بندازیم. اهداف تاپیک رو بالا گفتم و بولد شده و شاید با کمک دوستان اهداف والاتر و بهتری رو پیش بگیریم. سپس کمک میخام و ... رو بذارین کنار. (چون سابقه چندین و چندسال میگه اسپم همیشه هست و کاریش نمیشه کرد). دکتر نیستیم که بخاییم واس کسی نسخه بپیچیم چکار کنه.
۷- هرکسی که میخاد به جمع بپیونده سعی کنه برنامه ریزیش براساس جمع باشه.
۸- عاجزانه میخام اسپم ندین. تاپیک "یه همراه و همپا برای ارشد ۹۳ می خوام که به کوب ، با هم بخونیم. هستین؟" رو میبینم همش اسپم. بی سروته، یکم فکرکنیم بعد پست بدیم.
برای یافتن منابع و بحث های تکمیلی تاپیک های زیر رو دنبال کنین:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
خوب حالا هرکسی شیوه درس خوندن خودش رو مشخص کنه که از روچه منابعی و چطوری میخاد بخونه. من پایگاه داده و گسسته و استارت زدم. دوستان یک شیوه درسی خوب و برنامه ریزی بدین از این موسسات و ... شد و یا هرجور دیگه که حساب شده باشه. دوستان اگر نظر سازنده است پست بدید و گرنه سعی کنید تا حدی از شلوغ شدن تاپیک جلوگیری کنید که خودمون بفهمیم داریم چیکار میکنیم.
از دوستان که دسترسی و مدیریت رو برعهده دارند تقاضا دارم هرازچندگاهی به این تاپیک ها انشالله که ادامه پیدا کنه و به نتایج خوب برسیم، سربزنن و پست های اسپم گونه رو حذف کنند.
طرح مسئله : الان فقط برنامه ریزی رو باید مشخص کنیم که برنامه ریزی خوندن چطوری باشه که رفع اشکال ها همونطوری باشه. فقط توروخدا سریع بحث جمع بشه دو روزه و حداکثر سه روزه.
یاعلی رو بگیم استارت رو سریع بزنیم که وقت کمه. بسم الله.