(۳۰ بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۲۸ ب.ظ)elin123 نوشته شده توسط: به نظر من حقیر سوال ۳۷ گزینه ۳ میباشد.چون پیدا کردن یک عنصر دلخواه از مرتبه n میباشد و هنوز باید آن را حذف کرد و در ارتفاع درخت ،در صورت نیاز جابه جا کرد پس از مرتبه log n نمیتواند باشد.ولی دو مورد دیگر چون فقط نیاز به جابجایی در ارتفاع درخت میباشد(آن هم در صورت نیاز تا درخت متوازن هیپ حفظ شود) پس از مرتبه log n هستند.
شاید هم من اشتباه میکنم!!!!!
سوال ۴۳ رو هم نمیدونم سر امتحان با چه استدلالی BFS زدم ) شاید اشتباهه
با سوال ۴۵ گزینه ۱ موافقم
سوال ۳۷ به این دلیل میشه گزینه ۲
اولا که درخت اصلا هیپ نیست و این هیپ که طراح گفته واسه گمراه کردنه
چون برگ ها نست به هم ارایش خاصی ندارن و کلید تکراری هم وجود داره، واسه حذف و تغییر مقدار چون ابتدا باید کلید رو پیدا کنیم و مجبوریم کل درخت رو بگردیم میشه N
ولی واسه درج ابتدا در برگ درج میکنیم و مدام اونو با پدرش مقایسه میکنیم و اگر کوچکتر از پدر بود جابجا میکنیم و چون ارتفاع درخت log n هست نهایتا پیچیدگی میشهlog n
(۰۱ اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۲۵ ق.ظ)pouya sal نوشته شده توسط: من هم یک قسم برای شما بخورم نهایتا یکی دو تاش اگه تغییر کنی حالا شما اول سالته گرمید بخدا اگه تغییر کنه من مرده شما زنده
سال گذشته هم یه عده مثل شما همین حرفو میزدن
اما توی کلید نهایی ۲ سوال هوش و ۲ سوال سیستم و ۳ سوال مشترک حذف شد
همچنین یه سوال مشترک عوض شد
البته گفتن این نکته مهمه که پارسال همین چند تا سوال مبهم و یا غلط بوده که رفع شده
در واقع همون طور که خودتونم سوالای ۹۱ رو حل کردید و همچنین کلید اولیه ی پارسال که هنوزم توی سایت سنجش هست فقط چند تا سوال ایراد داشته و روی اونها اعتراض شده که از ۷ تا سوالی که من میدونم پارسال دانشگاه شریف اعتراض کرد ۶ تاش یا حذف شد یا تغییر گزینه داده شد.
مثلا سوال ۴۰ ۵۲ ۷۵ ۷۹ و یا سوال ۸۲ که حذف شدن و سوال ۶۱ که تغییر گزینه پیدا کرد و ...
ولی امسال خیلی سوالات غلطه و سازمان سنجش مجبوره نسبت به اعتراض خیل دانشجویان و اساتید دانشگاه های تهران واکنش نشون بده