(۲۶ بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۳۵ ب.ظ)Mahdi .Tahmouresi نوشته شده توسط: سئوال ۵۵ من نزدم و تحلیل ام درست بود سر جلسه ۲ گزینه ۱ و ۳ جواب می شد
دلیلشم خیلی راحت چون ماشین پشته ای که داشتیم تعدادی فرد a می خواست و در انتها با اپسیلون می رفت به حالت پایانی ولی برای گرامر های ۱ و ۳ می توانیم مثال نقض آورد که ماشین بره تو حالت تله
خدا کنه حذف بشه چون کسی زده ۱ و کس زده ۳ داله بر فهمش نمیشه و اونیکه نزده هم داله بر بی دانشیش نمی شه
لطفا نظر بدهید
سلام مهدی جان با عرض شرمندگی باید بگم با اونکه کلید مدرسان میگه گزینه ۲ درسته و من نمیدونم سر جلسه مخم فسفر نداشته که مثل حل کننده مدرسان فکر کردم ولی اینو باید بگم که جواب گزینه ۱ هستش به این دلیل که گزینه ۱ رشته های a,2a,4a,6a,... رو تولید میکنه که بجز یک a شامل رشته های فرد نمیشه !! گزینه ۲ a,3a,5a,... تولید میکنه که با ماشین مطابق هست- گزینه ۳ رشته های a,2a,3a,4a,5a,6a,... تولید میکنه و با وجود اینکه رشته های اضافی تولید میکنه رشته های ماشینم تولید میکنه-گزینه ۴ هم رشته های شامل گزینه ۲ رو تولید میکنه که درسته- حالا نتیجه: گزینه ۱ رشته های ماشین رو تولید نمی کنه ولی ۳ تولید میکنه هرچند رشته های اضافی هم تولید کنه با توجه به صورت سوال که معادل بودن نخواسته و فقط گفته آیا گرامر توانایی تولید زبان رو داره یا نه؟؟ پس جواب همون گزینه ۱ میتونه باشه!!! حالا ۱ سوال من از دوستان می پرسم سر جلسه من چم بوده؟؟؟ این سبک سنجیدن اونم توو اون تایم کم خیلی نامردیه اونم واسه منی که تنها مشکلم سر کم بودن زمان و استرسی که همین موضوع بهم وارد میکرد بود!!