(۲۲ بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۰۸ ب.ظ)مهمد نوشته شده توسط: (22 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۴۳ ب.ظ)arta.66 نوشته شده توسط: (22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۲۸ ق.ظ)rezareza2 نوشته شده توسط: سوال ۵۷ گزینه درست ۳ هست. اون حالت نامساوی رو براحتی میتونید با یک اوماتای پشته ای نامعین چک کنید.
من ترجیح میدم تحلیلی که گفتم و منطقم ام قبولش داره رو باور کنم تا یه جواب کلی حفظی رو !! تازه اگه حفظی ام بخوام قبول کنم الان کتاب پارسه جلوم بازه و اون زبانو مستقل از متن نمیدونه!! نه تنها اونو بلکه حالتی ام که توو شرط طول ۲ رشته رو برابر میدونه رم مستقل از متن نمیدونه!!
ببینید اون سوال ۵۷ قسمت نامساویش نه تنها مستقل از متن بلکه منزم هم هست. چون وقتی x نامساوی y باشه زبان، زیگما پلاس هست. شما هر رشته ای که در نزر بگیرید، من میگم x رو لامبدا میگیرم و رشته رو y ، پس تمام رشته ها به جز لامبدا جز زبان هستند.
فکر کنم خیلی بد گفتم، ولی همینکه شما هر رشته ای رو در نزر بگیرید میشه از یه جایی شکوندش و قسمت اول رو x و قسمت دوم رو y در نزر گرفت. یه جوری هم میشکنیم که قسمت اول و دوم عین هم نباشند. موفق باشید
آقا مهمد ، اگه اینطوری که شما گفتیم بخوایم در نظر بگیریم که اکثر زبانهای موجود رو میتونیم منظم در نظر بگیریم.
در حالت نامساوی ، زیر مجموعه زیگما پلاس رو خواهیم داشت نه خود زیگما پلاس. در اینجا تاکید داره که رشته اول حتما" مخالف رشته دوم باشه ولی توضیحات شما کل حالات موجود رو در بر میگیره چه مخالف و چه مساوی .
بنابر این حتی با فرض درستی استدلال شما، تنها گزینه ای که حتما" غلط خواهد بود گزینه ۳ (L با محدودیتهای II ,III,IV مستقل از متن است و با I نیست) است .چون طریقه تشخیص مساوی بودن یا عدم تساوی دو رشته کاملا شبیه به هم است پس هر دو حالت با هم یا باید مستقل از متن باشن یا هر دو مستقل از متن نباشند.
در مورد سوال ۵۵ هم فکر میکنم PDA داده شده فقط تعداد فرد a رو قبول میکنه و چون در صورت سوال نگفته که گرامر این PDA ، کدام
نیست ، بلکه گفته توسط کدام گرامر
تولید نمیگردند . یعنی میتونه دقیقا" گرامر این ماشین نباشه ولی بتونه تمام رشته های مورد قبولش رو تولید کنه. پس باید دنبال گزینه ای بگردیم که
نتونه تمام a های فرد رو تولید کنه . گزینه های ۲ و ۴ که a های فرد تولید میکنن جواب نخواهند بود . گزنه ۳ چون تمام a ها (چه فرد و چه زوج )را تولید میکند پس قادر به تولید a های فرد نیز است و بنابراین جوای نخواهد بود . اما گزینه ۱ چون aaa را به عنوان مثال تولید نمیکند پس نمیتواند زبان PDA را تولید کند ( نه اینکه زبانش باشد ) پس جواب گزینه۱ باید باشد.
( این نظر منه و شاید هم اشتباه میکنم)
من خودم رو این ۵۵ شک داشتم بعد که تو خونه فکر کردم به این نتیجه که عرض کردم رسیدم . تا ببینیم نظر اساتید چیه.