(۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۴۱ ب.ظ)somaye_tex نوشته شده توسط: خوب......
تصمیم گرفتم این مسأله رو حل کنم.
البته روش باینری سرچ که دوستمون گفتن از اساس و بنیاد غلطه! چون اینکه صعودی یا نزولی باشه من با دو حرکت بهتون جوابو میگم..... که خب چون خیلی غلطه بهتره راجع بهش بحث نکنیم....
خب. همیشه برای هر الگوریتم یه اصل بنیادی وجود داره که برای اینکه متوجه بشیم الگوریتم چطور کار می کنه ابتدا باید اونو متوجه بشیم تا دچار پیچیدگیهای جزئی الگوریتم نشیم.
.............
چیزی که من از الگوریتم شما فهمیدم اینه
شما در مورد ۱۰ جعبه حرف زدید من در مورد ۳۱ جعبه میگم!
چیزی که من متوجه شدم از توضیحاتتون!
نصف جعبه هارو باز کردید یعنی وقتی ۳۱ جعبه داریم ۱۵ جعبه حداقل باز میشه
حالا بزرگترین عدد هرجا بود اعداد سمت چپ اون حذف میشه والگوریتم روی بقیه ورودی ها به صورت تکراری انجام میشه!منظورتون اینه؟!
اگر که روشتون اینه که هیچی اگرم اینطوری نیست به همین صورتی که من توضیح دادم شما بگید که ما بدونیم چی توس ذهنتونه؟!
خوب هر الگوریتمی یه توضیح فارسی می تونه داشته باشه
مثلا الگوریتم مرتب سازی حبابی ما میگیم که از عنصر اول شروع میکنیم و هر عدد رو با کنار دستیش مقایسه میکنیم اگه عدد دوم کوچیکتر بود جابه جا میشن و این کارو تا انتهای آرایه انجام میدیم تا بزرگترین عدد تو خونه اخر قرار بگیره و به این صورت یکی از طول ارایه کم شد
و همینطور راجع به هر الگوریتمی(یادمه سر جلسه c سوالات سختی استاد اورده بود بچه ها همه شاکی بودن دیگ اخر سر گفت هر چقد بلدید فارسی بنویسید )
شما هم واسه ما که دانشجوهاتونیم هرچقد می تونید فارسی در حد یکی دو خط بگید چیکار میکنه الگوریتمتون