(۲۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۵۴ ب.ظ)fsi2013 نوشته شده توسط: منم سوال اولو سه تارو غلط به دست اوردم
سوال MIN و MAX بود راجب یال ها هم یه دونه اش غلط بود
سوال درخت متوازن و نزدم به نظرم تا ON که جواب نمیشد حالا بالاتر و دیگ استددلال ندارم
سوال جعبه ۳۱
سوال ارایه ایندکسی مثال زدم N-1 حرکت
راه حل تونو بنویسید ما هم جایگشت بدیم مثال نقض پیش بیاد می دونین چون راه حل نداده بود هر راه حلی ادم واسش پیشنهاد میداد میشد یه جایگشت پیدا کنی که ۳۱ تارو کامل باید باز شه من اول با ۸ تا جعبه مثال هارو زدم هی میدیدم هر الگوریتمی پیشنهاد میدم خودم مثال نقضشو میاوردم دیگ خسته شدم راستشو بخوای شما راه حل تون بدین!
شاید با الگوریتم تصادفی که دو تارو باز کنه به طور رندوم بشه ولی الان دیگ ذهنم خسته است شما راه حلو بگین اینجا
شما هر جایگشتی دوست دارین بدین من با این روش براتون حل می کنم.
البته بین ۱۱ و ۱۲ شک دارم. کامل وقت نشد حلش کنم.
راه حل من:
۵ تا جعبه با شماره های زیر رو باز می کنیم:
۱ و ۸ و ۱۶ و ۲۴ و ۳۱
از بین اینها یکی از بقیه بزرگتره. اگه ۱ و ۳۱ باشه بدترین حالت نمیشه . پس به فرض میگیریم شماره ۲۳/ پس حتماً از ۱۶ تا ۳۱ جعبه ای وجود داره که حاوی عددیه که از ۲ جعبه کناریش نا کوچکتر باشه. (البته این وجود یه همچین جعبه ای رو در نیمه اول نقض نمیکنه! ولی در این نیمه هم حتماً خواهیم داشت.....)
لطفاً حالتهای مختلف رو خودتون بررسی کنید چون یه کم توضیحش اینجا سخته. ولی به راحتی قابل اثباته و مثال نقضی وجود نداره!
و سپس ۲۰ و ۲۷ رو باز می کنیم و دوباره از بین این ۵ عدد بزرگترین رو پیدا و دوباره طبق الگوریتم بالا نصف دیگر از جعبه ها رو حذف میکنیم و به همین ترتیب این الگوریتم رو به صورت تکراری انجام میدیم. که برای هر مرحله ۲ جعبه باز می کنیم. به جز اول کار که برای ۵ جعبه باز کردیم.
با یه حساب سرانگشتی جمع جعبه هایی که باز میشه در بدترین حالت اگه جعبه ها رو به صورت هوشمندانه انتخاب کنیم میشه ۱۱ تا!
البته الگوریتم رو از خودم درآوردم ولی فکر میکنم کار میکنه.....