سلام به همه دوستای آی تی گل خودمممم
بچه ها منم موافقم به اینکه نوع سوالات آی تی نسبت به سالهای قبل فرق داشت و اینکه بتونیم خوب جواب بدیم باید
در هر درسی پایه قوی داشته باشیم و به کتابای مرجع تسلط کافی و در تحلیل وتست زنی با قدرت
خود من دوس دارم دانشگاه خوبی در تهران قبول شم و از تابستون کلاسای کنکور شرکت کردم وبیشتر تاکیید
اساتید کلاسای کنکور برپایه کنکورای گذشتس واز مطالبی که تا به حال نیومده سریع می گذرن
خوب ما که اکثرمون در کارشناسی نه مرجعی خوندیم و در حد چند صفحه جزوه
واسه کنکورم کتابهای خلاصه تست که بر پایه کنکورای سال قبل هست رو میخونیم و اینطور میشه که برامون سوالا سخت میشه
اگه یکی مثه من دوس داشته باشه جای خوبی قبول شه فکر کنم باید یه سال مرجع بخونه سال بعد تست ونکته و.....نه؟
خوب تا اینجا تا حدودی مقصر خودمونیم تو نتونستن جواب دادن به سوالا .
خوب از طرفی این طراحان محترم چرا مشخص نمیکنن این منبع برا این درسه؟آیا منابع کنکور کارشناسی که دروس دبیرستان هست مشخصه به فرض همه پزشکی قبول میشن؟؟ من که کلاسای شبکه دکتر حقیقت
رو شرکت کردم وکل کتابشو مسلط بودم دو تا سوالش اصلن برام نا آشنا بود....خوب با این همه خوندن آدم اعصابش خورد میشه
شکل سوالو نمیفهمه.این ها از هر کتابی که دوس دارن تو هر درسی در هر سال سوال میدن آخه این درسته؟
در کل فکر میکنم همه در حد توان زحمت خودشونو کشیدن و خدا به هر نحوی مطمئن باشید بی جواب نمیذاره
همگی موفق وشاد باشید.
fatima1537، در تاریخ ۲۲ بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۳۷ ق.ظ برای این مطلب یک پانوشت گذاشته است:
سلام.چند تا پست مشابه در تاپیکهای مختلف ارسال کرده بودید . که بعضیش با عنوان تاپیک همخوانی نداشت.من غیر مرتبطها را پاک کردم.ولی خواهشا فقط یک تاپیک را برای ارسالتون انتخاب کنید.ممنون