۰
subtitle
ارسال: #۱

اشکال از FIFO-صفحه بندی(آزمون پارسه)
دوستان عزیز طراح این تست به خاطر اینکه تعداد نقص صفحه ها در اعداد داده شده در ۴ فریم بیشتر از ۳ فریم هست گفته گزینه ۲!
اما وقتی توی صورت سوال فرض شده که درخواست ها ادامه دارد و تنها ۱۳ تا از اونها رو نوشته آیا به نظر شما گزینه ۴ درست نیست؟
آخه به نظر من بر اساس درخواستهای بعدی هر چیزی امکان داره
ممنون میشم راهنمایی کنید.
اما وقتی توی صورت سوال فرض شده که درخواست ها ادامه دارد و تنها ۱۳ تا از اونها رو نوشته آیا به نظر شما گزینه ۴ درست نیست؟
آخه به نظر من بر اساس درخواستهای بعدی هر چیزی امکان داره
ممنون میشم راهنمایی کنید.
۰
ارسال: #۲

RE: اشکال از FIFO-صفحه بندی(آزمون پارسه)
منم فکر کنم بین گزینه ۲ و۴ (با وجود فرض سوال) گزینه ۴ درست تر باشه!!!
۰
ارسال: #۳

سلام.
اون ... که گذاشته آخرش شاید یکم گیج کننده باشه.
اما به نظرم ۲ درسته و اون ... به این معنیه که "این درخواست ها ادامه داره اما شما تا همینجایی که اومده رو بگین!"
پس میشه ۲/
اون ... که گذاشته آخرش شاید یکم گیج کننده باشه.
اما به نظرم ۲ درسته و اون ... به این معنیه که "این درخواست ها ادامه داره اما شما تا همینجایی که اومده رو بگین!"
پس میشه ۲/
۰
ارسال: #۴

(۰۱ بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۵۹ ق.ظ)Amir V نوشته شده توسط: اما به نظرم ۲ درسته و اون ... به این معنیه که "این درخواست ها ادامه داره اما شما تا همینجایی که اومده رو بگین!"نمی دونم!اما به نظرم اگر گزینه ۴ نبود حق با شما بود امیر جون ولی من به هیچ عنوان از لحاظ علمی نمی تونم گزینه ۲ رو قبول کنم!
بازهم ازهمه دوستان عزیز ممنون که نظرتون رو گفتید
۰
ارسال: #۵

کجاش نوشته ادامه داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!! من که چیزی ندیدم!
۰
ارسال: #۶

۰
ارسال: #۷

من که ندیده بودم تازه میدیدم هم بش دقت نمیکردم و با همون اطلاعات گذشته حلش میکردم
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close