(۱۷ آذر ۱۳۹۱ ۰۵:۳۸ ب.ظ)m_sardaari نوشته شده توسط: ممنون دوست عزیز.
به نظرم معماری و طراحی الگوریتم این ازمون سخت بودن.
یه سوال دارم درس PL فصل وراثت تو کتابای کنکوری نیست و دوران کارشناسی هم این فصل برامون حذف بود.ولی پارسه جزء سرفصلاشه.
آیا جزء سر فصل کنکور هست؟
آره معماری سخت بود واقعا. وراثت تو کتاب پارسه توضیح داده شده ولی متاسفانه این کتاب پر از غلط املایی و نگارشیه و خوندنش آدمو به مرز جنون می رسونه
تو کتابای دیگه ام به صورت مختصر تو شی گرا توضیح داده شده ولی خب به نظرم اگه کسی اطلاعات تو طراحی و برنامه نویسی شی گرا خوب باشه خیلی مشکلی تو مباحث این چنینی نداره. این که جز سرفصل هست یا نه نمی دونم. ولی اینجور که من دیدم کلا همه چی جز سرفصل کنکوره. جالب اینه که تو اکثر دانشگاه ها حتی دانشگاه های خوب این سرفصل ها به صورت کامل تدریس نمی شن
(۱۷ آذر ۱۳۹۱ ۰۵:۵۳ ب.ظ)adele_69 نوشته شده توسط: شما که درستون خوبه نظرتون در مورد آزمونای پارسه چیه؟؟و شبیه بودنش به کنکور
شما به من لطف دارین. والا این سوال خود منم هست. به نظرم مزیت های آزمون پارسه اینه که اولا جامعه آماری بالایی داره. دوما اینکه سوالات نکته دار زیاد داره و باعث میشه یه سری چیزا که تو کتابای ارشد پیدا نمی کنی اینجا ببینی. به اندازه سوالای روتینم داره و میشه گفت یه جورایی بالانس کرده سوالارو. از طرفی اگه دقت کنین تو هر آزمون یه درسی رو سخت تر میده. ولی این که چقدر به کنکور نزدیکه تا وقتی خودمون کمکور ندیم نمی فهمیم