۰
subtitle
ارسال: #۱

[تست] سوال ۶ کنکور ۸۲
سوال ۶ سال ۸۲ گقته با در نظر گرفتن ارنباط بخش ELSE با تزدیکترین THEN بگید این گرامر LL(!) یا SLR است؟
s->if BE then ST EP
ST->other
BE->be
EP->else ST
EP->LOMBDA
من فکر میکنم هیح کدوم نیست اما تو کتاب راهیان گفته هر دو هست
s->if BE then ST EP
ST->other
BE->be
EP->else ST
EP->LOMBDA
۰
ارسال: #۲

[تست] سوال ۶ کنکور ۸۲
چرا همچین فکری میکنید . follow ep که اشتراکی ندارد پس ll(1 )بودنش درسته
۰
ارسال: #۳

RE: [تست] سوال ۶ کنکور ۸۲
(۰۴ بهمن ۱۳۸۹ ۰۶:۳۸ ب.ظ)jaroon نوشته شده توسط: سوال ۶ سال ۸۲ گقته با در نظر گرفتن ارنباط بخش ELSE با تزدیکترین THEN بگید این گرامر LL(!) یا SLR است؟این گرامر دارای ابهام هست اما وقتی تو صورت سوال گفته شده که هر else با نزدیکترین then ارتباط داره ابهام گرامر رو از بین برده و اگه با توجه به همین موضوع جداول پارس LL1 و SLR1 رو بکشید میبینید که هیچ خانه ای از جدول پارس دارای دو قاعده نیست پس این گرامر هم LL1 هست و هم SLR1
s->if BE then ST EP
ST->other
BE->be
EP->else ST
EP->LOMBDA
۰
ارسال: #۴

RE: [تست] سوال ۶ کنکور ۸۲
[quote='jaroon' pid='11896' dateline='1295878137']
سوال ۶ سال ۸۲ گقته با در نظر گرفتن ارنباط بخش ELSE با تزدیکترین THEN بگید این گرامر LL(!) یا SLR است؟
s->if BE then ST EP
ST->other
BE->be
EP->else ST
EP->LOMBDA
[/quote
در این سوال در مورد تجزیه گر سوال شده و نه گرامر
این گرامر مبهم است بنابر این نهLL1 و نه SLR1است ولی میتونم تداخلها رو دستی بر طرف کنم و تجزیه گرLL1 و SLR1 داشته باشم بنابر این نیازی نیست تغییری در گرامر بدهم و با توجه به semanticی که در صورت سوال گفته شده (elseمال نزدیکترین then)با توجه به این میشه از هر دو تجزیه گر استفاده کرد و تداخلها رو به صورت دستی برطرف کرد.
s->if BE then ST EP
ST->other
BE->be
EP->else ST
EP->LOMBDA
[/quote
در این سوال در مورد تجزیه گر سوال شده و نه گرامر
این گرامر مبهم است بنابر این نهLL1 و نه SLR1است ولی میتونم تداخلها رو دستی بر طرف کنم و تجزیه گرLL1 و SLR1 داشته باشم بنابر این نیازی نیست تغییری در گرامر بدهم و با توجه به semanticی که در صورت سوال گفته شده (elseمال نزدیکترین then)با توجه به این میشه از هر دو تجزیه گر استفاده کرد و تداخلها رو به صورت دستی برطرف کرد.
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close