۱
subtitle
ارسال: #۱

حل تست سوال ۱۲۱ هوش ۹۴(بخش استنتاج در منطق مرتبه ی اول)
سلام
امکانش هست کسی سوال رو حل کرده جوابش رو بزاره
من نمیتونم حل کنم متاسفانه
یادمه ی جایی تو انجمن بحث شده بود که نمیشه یک مقدار ثابت رو به تابع داد فقط میشه به متغیر داد(که فکر کنم با این سوال نمیخونه )
ولی این سوال ثابت C رو جایگزین f(v) میکنه !
هیچ کتاب کنکوریم این سوال را حل نکرده فقط گزینه زده امکانش هست کسی توضیح بده
ممنون
گزینه ۲ از طرف سنجش اعلام شده
امکانش هست کسی سوال رو حل کرده جوابش رو بزاره
من نمیتونم حل کنم متاسفانه
یادمه ی جایی تو انجمن بحث شده بود که نمیشه یک مقدار ثابت رو به تابع داد فقط میشه به متغیر داد(که فکر کنم با این سوال نمیخونه )
ولی این سوال ثابت C رو جایگزین f(v) میکنه !
هیچ کتاب کنکوریم این سوال را حل نکرده فقط گزینه زده امکانش هست کسی توضیح بده
ممنون
گزینه ۲ از طرف سنجش اعلام شده
۰
ارسال: #۲

RE: حل تست سوال ۱۲۱ هوش ۹۴(بخش استنتاج در منطق مرتبه ی اول)
سوال منم هست. کسی راه حلی داره؟
بعداْ نوشت: فکر نمی کردم بشه تابع متغییر دار رو سمت چپ عبارت معادل سازی آورد که از کتاب پارسه اینطور برداشت کردم که میشه، برای انجام رزولوشن عبارت هدف یعنی عبارت ۶ رو هم NOT کردم بعد ازش استفاده کردم.
بار اول عبارت ۲ و ۳ رزولوشن می شوند سپس عبارت حاصل با جمله ۲ رزولوشن میشود و به همین ترتیب تا به عبارت تهی می رسیم.
[tex]2\&3\: :\: f(v)/x\: \: \: ,\: \: w/y\: \Longrightarrow\: ¬D(v,y)\: \vee\: ¬E(y,z)\: \vee\: E(x,z)\: \: \: \: \: \: \: \: \: \: [/tex]
[tex]2\: :\: f(v)/y\: \: ,\: w/z\: \Longrightarrow\: ¬D(v,y)\: \vee\: ¬D(v,z)\: \vee\: E(x,z)\: \: [/tex]
[tex]5:\: x/C\: ,\: \: z/B\: \Longrightarrow\: ¬D(v,y)\: \vee\: ¬D(v,B)[/tex]
[tex]6:\: v/A\: \Longrightarrow\: ¬D(A,y)\: [/tex]
[tex]4:\: y/C\: \Longrightarrow\Phi[/tex]
در هر صورت اگر کسی به کتاب های چاپ جدید دسترسی داشت بررسی بکنه ببینه جواب درسته یا نه.
بعداْ نوشت: فکر نمی کردم بشه تابع متغییر دار رو سمت چپ عبارت معادل سازی آورد که از کتاب پارسه اینطور برداشت کردم که میشه، برای انجام رزولوشن عبارت هدف یعنی عبارت ۶ رو هم NOT کردم بعد ازش استفاده کردم.
بار اول عبارت ۲ و ۳ رزولوشن می شوند سپس عبارت حاصل با جمله ۲ رزولوشن میشود و به همین ترتیب تا به عبارت تهی می رسیم.
[tex]2\&3\: :\: f(v)/x\: \: \: ,\: \: w/y\: \Longrightarrow\: ¬D(v,y)\: \vee\: ¬E(y,z)\: \vee\: E(x,z)\: \: \: \: \: \: \: \: \: \: [/tex]
[tex]2\: :\: f(v)/y\: \: ,\: w/z\: \Longrightarrow\: ¬D(v,y)\: \vee\: ¬D(v,z)\: \vee\: E(x,z)\: \: [/tex]
[tex]5:\: x/C\: ,\: \: z/B\: \Longrightarrow\: ¬D(v,y)\: \vee\: ¬D(v,B)[/tex]
[tex]6:\: v/A\: \Longrightarrow\: ¬D(A,y)\: [/tex]
[tex]4:\: y/C\: \Longrightarrow\Phi[/tex]
در هر صورت اگر کسی به کتاب های چاپ جدید دسترسی داشت بررسی بکنه ببینه جواب درسته یا نه.
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close