زمان کنونی: ۲۵ آبان ۱۴۰۳, ۰۹:۲۲ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

میخواهم پس از مرگم زندگی بخش دیگران باشم ...

ارسال: #۳۱
۰۴ تیر ۱۳۹۰, ۱۲:۲۰ ق.ظ
مانشتی های اهدا کننده اعضا
من نمیخواستم وارد این بحث بشم ولی چون من این موضوع رو از یک متخصص کاملا" واکاوی کردم و کمی هم مطالعه کردم.یک توضیحی بدم. الآن بحث مرگ مغزی واهداء عضو قانونی شده و البته در دنیا برای تشخیص مرگ مغزی یک الگوریتم استاندارد وجود داره که در ایران هم مطابق قانون اجرا میشه.. یعنی بعد از تشخیص اولیه که مرگ مغزی اتفاق افتاده که بعد از ۴۸ ساعت که اولین نوار مغزی نشان میده مغز فاقد سیگنالهای حیاتی هست همچنان صبر میکنن و بیمار رو از دستگاه تنفسی که بیمار رو زنده نگه داشته جدا نمیکنن. باید توجه کرد که در کما بیمار مستقل از دستگاه میتونه تنفس کنه ولی در مرگ مغزی در واقع بیمار بجهت قطع فعالیت مغز فلج کامل هست وحتی تنفس هم که نیاز به فرمان مغزی داره بدون دستگاه قابل انجام نیست. در اینحالت پس از تشخیص اولیه پزشک معالج در آی سی یو در بیمارستانهای دولتی و خصوصی هیئتی از متخصصین مغز واعصاب و داخلی و... تشکیل میشه تا مرگ مغزی رو تایید کنند. بعد این امر توسط یک هیئت منتخب نظام پزشکی که تیم کاملتری هستند و یک متخصص پزشکی قانونی هم درش هست باید تایید بشه.مغز هم یک عضوی است که زنده بودنش از طریق تولید سیگنالهای الکتریکی است . از نظر تجربی(فکر نکنم علمی ثابت شده باشه) که وقتی مغز فعالیت الکتریکی اش رو از دست میده قابل برگشت نیست. پس از طی این مراحل در بیمارستان های دولتی دیگه از نظرش بیمار زنده نیست که بتونه خدمات بهش بده و اینجا وارد بحث اهداء میشن. این مراحل الآن قانونی است و تماما" ثبت میشه. حتی اطرافیان بیمار میتونن از نظام پزشکی بخواهند دوباره مراحل چک بشه و حتی خودشون پزشک متخصصی رو بیارن پرونده رو ببینه و در هیئت مذکور شرکت کنه. البته اطرافیان میتونن برای بیمار امکانات خصوصی بگیرن و بیمار رو از دستگاه تنفس جدا نکنند. ولی این باین معنا نیست که بیمار اتفاقی واسه اش نمی افته . در واقع چون سیستم کنترل بدن از کار افتاده بقول ما مهندسین اجزاء بدن کنترل مرکزی ندارند و سنکرون هم نیستند. بنابراین بیمار زندگی گیاهی داره یعنی با تزریق سرم تغذیه میشه و کلیه هاش هم با ادامه شرایط کم کم از کار می افته و اگه ادامه پیدا کنه باید دیالیز بشه. ریه‌ها بدلیل عدم فعالیت طبیعی و پرشدن و خالی شدن با دستگاه کم کم از بین میرن و سیستم گوارش هم مثل کبد و... و الی آخر وضعش خراب میشه.بعلاوه چون در مغز تولید الکتریسیته یک فعالیت الکترو شیمیایی است با بهم ریختن سیستم کنترل لین سیستم هم اشکال پیدا میکنه و بر همین مبناست که متخصصین هر ساعت که از مرگ مغزی میگذره احتمال برگشتش رو از نظر علمی ضعیف‌تر میدونن.
تنها عضو استثنایی قلبه که علت اینکه قلب بکارش ادامه میده اینه که قلب سیستم سنکرونش در داخل خودش هست که اصطلاحا" بهش میگن گره الکتریکی قلب. اگر چه در دنیا موردی وجود نداره که بیمار با شرایط استاندارد تست مرگ مغزی این اتفاق واسه اش افتاده باشه و مغز دوباره برگرده ولی حتی باحتمال صفر اگه بیمار برگرده هم شرایطش خیلی بده.
در کل نگران نباشید که اگه خدای نکرده این اتفاق واسه تون افتاد اشتباهی رخ بده. آنطوری که من پرسیدم احتمال اشتباه تقریبا" صفره. مگر اینکه شما اولین موردی باشید که خدای نکرده مرگ مغزی پیدا میکنید و دو باره بعد از چند روز مغز تون به فعالیت عادی برمیگرده.

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر ............ یادگاری که در این گنبد دوار بماند..
.
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس‌گزاری شده توسط: آرمین , Helmaa , SarahArshad , marjan2001 , ف.ش , ali_computer69 , هاتف , موج , parimehraban , ماه بانو , samira , good-wishes , Mänu , nassim92 , Hera , سجاد۶۷
ارسال: #۳۲
۱۰ تیر ۱۳۹۰, ۱۲:۲۳ ب.ظ
کلا نتیجه میگیریم که کار خوبیه، ضمن اینکه بنا به تجربه اهمال کاری زیاد توی مملکتمون نگرانی هایی در مورد کم و کیف اجراش وجود داره ولی کفه‌ی ترازوی عدم رعایت تعهدات پزشکان سبک‌تر است!!

هفت شهر عشق را عطار گشت، ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم!
ارسال: #۳۳
۱۰ تیر ۱۳۹۰, ۰۵:۱۱ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۰ تیر ۱۳۹۰ ۰۵:۱۴ ب.ظ، توسط mosavat.)
RE: مانشتی های اهدا کننده اعضا
به نظر من اهدای عضو فقط بعد از مرگ مغزی هست که کار انسانی و خوبی میتونه باشه ولی تا قبل از اینکه آدم بدونه در چه شرایطی ممکنه اجل به سراغش بیاد اصلا لزومی نداره که بخواد سراغ اینجور عضویت‌ها بره یا حتی بهش فکر کنه‌، تو مملکت ما مردم فقط دنبال میت مفت میگردن که عزیز خودشون رو نجات بدن،
پس ضرورتی نداره که از الان به استقبال مرگ بریم‌،
در ثانی‌: من فکر میکنم رضایت قلبی خانواده و مخصوصا پدر و مادر یکی از مهمترین مواردی هست که موقع اهدای عضو بایستی بهش توجه بشه‌،
پدر و مادر در این مواقع‌، اولیا دم محسوب میشن و اخلاقا حق تصمیم گیری با اونهاست ...
زمانیکه ما بدون توجه به رضایت قلبی و باطنی پدر و مادر میریم و سر خود یه کارت اهدای عضو پر میکنیم این اجر اخروی کار رو کم میکنه‌، اگر قرار باشه از اینکار یک اجر معنوی هم نصیب ما بشه حتما و حتما بایستی قبل از اینکار رضایت قلبی و باطنی پدر و مادری که یک عمر به پای ما زحمت کشیدن و بزرگمون کردن هم لحاظ بشه و با توجه به اینکه هیچ پدر و مادری طاقت نداره در مورد زمان فوت فرزندش حتی کلمه ای بشنوه‌، بنابراین گرفتن امضا از والدین در مورد این چیزها تا قبل از اینکه اتفاقی رخ داده باشه اصلا عاقلانه به نظر نمیرسه‌،
دوستانی که اهدای عضو رو کاری اخلاقی و انسانی میدونن میتونن بصورت شفاهی با خانواده هاشون صحبت کنن و بهشون بگن که علاقمند هستن در صورت مرگ مغزی به اهدای عضو رضایت بدن‌، ولی سلب کردن اختیار از پدر و مادر برای تصمیم گیری در این مورد نه تنها جالب نیست بلکه موجبات دلشکستگی اونها هست و اجر اخروی هم نداره ‌،
مگر اینکه پدر و مادر در قید حیات نباشند یا خانه رو بطور کلی ترک کرده باشند یا شرایط لازم یا صلاحیت کافی جهت تصمیم گیری صحیح رو نداشته باشند( مثل پدر‌ها یا مادرهای معتاد یا دارای مشکلاتی از این دست ... )
بذاریم پدرها و مادرها با طیب خاطر به اینکار رضایت بدهند و نه از روی اکراه و اجبار کتبی ....
 سپاس‌گزاری شده توسط: alime
ارسال: #۳۴
۱۱ تیر ۱۳۹۰, ۰۶:۱۷ ب.ظ
دوستان من هم یک سال پیش همچین فرمی رو از یکی از دوستام گرفتم تا پرش کنم و البته موضوع رو به مادرم هم گفتم به قول daneshju-arshad-manesht اصلا حاضر نبود درموردش حرف بزنم،من هم ترجیح دادم این کار رو بدون رضایت پدر و مادرم انجام ندم. شماها این موضوع رو به خانواده اطلاع دادین؟
البته اون موقع نمی دونستم رضایت اولیای دم جدای از این کارت اهدا هست.

یاران ره عشق منزل ندارد *** این بحر مواج ساحل ندارد
ارسال: #۳۵
۱۲ تیر ۱۳۹۰, ۱۱:۱۵ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۹ تیر ۱۳۹۰ ۱۲:۰۰ ب.ظ، توسط هاتف.)
من به خانواده گفتم، گفتن چه خوب فردا باید بری ما هم ثبت نام کنی، برای مادرم خودم فرم پُر کردم!!!
البته بدون رضایت اولیای دم حتی با داشتن فرم عضویت، اهدای عضو انجام نمیشه

هفت شهر عشق را عطار گشت، ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم!
ارسال: #۳۶
۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۱, ۰۹:۵۱ ب.ظ
(۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۶:۳۵ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط:  بچه های کسی تونسته این کارت رو اینترنتی ثبت نام کنه و به دستش برسه؟
و یک سوال دیگه غیر از ثبتنام اینترنتی چه راه دیگه ای هست ؟

من پارسال ثبت نام کردم
طلایی هم شدم
ولی به دستم نرسید !
 سپاس‌گزاری شده توسط: Aurora , Mänu , Hera
ارسال: #۳۷
۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۱, ۱۱:۱۶ ب.ظ
(۱۱ تیر ۱۳۹۰ ۰۶:۱۷ ب.ظ)alime نوشته شده توسط:  دوستان من هم یک سال پیش همچین فرمی رو از یکی از دوستام گرفتم تا پرش کنم و البته موضوع رو به مادرم هم گفتم به قول daneshju-arshad-manesht اصلا حاضر نبود درموردش حرف بزنم،من هم ترجیح دادم این کار رو بدون رضایت پدر و مادرم انجام ندم. شماها این موضوع رو به خانواده اطلاع دادین؟
البته اون موقع نمی دونستم رضایت اولیای دم جدای از این کارت اهدا هست.
من چند ساله اینترنتی ثبت نام کردم و کارتم هم رسید دستم...
بعدش به خانواده اطلاع دادم. آخه باید تو جریان باشن.. دوست دارم اگه قراره یه روزی از این دنیا برم جوری برم که این کارت به درد بخوره..

مرنجان دلم را که این مرغ وحشی
زبامی که برخاست، مشکل نشیند
 سپاس‌گزاری شده توسط: Hera
ارسال: #۳۸
۰۷ تیر ۱۳۹۲, ۰۸:۵۸ ب.ظ
فرهنگ اهدای عضو
سلام
نمیشه یواشکی عضو شد ؟ نمیخوام از خانواده ام کسی بفهمه Smile ، شنیدم بعد از پر کردن فرم ؛ کارت رو میفرستن به آدرس خونه !!!!!

همت بلند دار که مردان روزگار / از همـت بلنـــد به جایــی رسیـده اند
ارسال: #۳۹
۱۱ تیر ۱۳۹۲, ۰۱:۴۱ ب.ظ
فرهنگ اهدای عضو
بهرحال تا جایی که من فهمیدم اینطور نیست که پُر کردن فرم عضویت باعث بشه بعد از مرگ مغزی بتونند همینطوری بدون رضایت اولیای دم اینکار رو کنند، این کارت عضویت بیشتر شبیه یه نوع وصیت هست برای این مورد و اگر اولیای دم رضایت ندن حتی با وجود کارت عضویت هم اهدای عضو منتفی ست.
ارسال: #۴۰
۱۱ تیر ۱۳۹۲, ۰۱:۵۹ ب.ظ
فرهنگ اهدای عضو
(۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۹:۵۱ ب.ظ)ماه بانو نوشته شده توسط:  
(05 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۶:۳۵ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط:  بچه های کسی تونسته این کارت رو اینترنتی ثبت نام کنه و به دستش برسه؟

من پارسال ثبت نام کردم
طلایی هم شدم
ولی به دستم نرسید !

منم همینطور الان یکسالی هست کارتم نرسیده !

.... Loading
ارسال: #۴۱
۱۱ تیر ۱۳۹۲, ۰۲:۳۹ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۱ تیر ۱۳۹۲ ۰۴:۴۱ ب.ظ، توسط omid.n1990.)
فرهنگ اهدای عضو
دیدن این لینک شاید بد نباشه:

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

به طور مثال مرجع تقلید بنده آیت الله سیستانی است! آدم چ میتونه بکنه؟؟
ارسال: #۴۲
۱۱ تیر ۱۳۹۲, ۰۳:۴۵ ب.ظ
RE: فرهنگ اهدای عضو
(۱۱ تیر ۱۳۹۲ ۰۱:۵۹ ب.ظ)mahdi20 نوشته شده توسط:  
(05 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۹:۵۱ ب.ظ)ماه بانو نوشته شده توسط:  
(05 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۶:۳۵ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط:  بچه های کسی تونسته این کارت رو اینترنتی ثبت نام کنه و به دستش برسه؟

من پارسال ثبت نام کردم
طلایی هم شدم
ولی به دستم نرسید !

منم همینطور الان یکسالی هست کارتم نرسیده !

منم بیشتر از یکساله ولی کارتم نرسیده تو سایتشم که رفتم مشکلی واسه ارسال کارتم نیست ولی نمیفرستن

من اناری را، می کنم دانه، به دل می گویم:
خوب بود این مردم ، دانه های دلشان پیدا بود.
می پرد در چشمم آب انار: اشک می ریزم.
ارسال: #۴۳
۱۵ تیر ۱۳۹۲, ۰۹:۴۷ ق.ظ
فرهنگ اهدای عضو
من هم ۱۴ ماه پیش عضو شدم و هنوز که هنوزه کارتم تو مرحله سبز قرار داره..!!!!! !!! خوب وقتی میزنن نهایتا زیر چند ماه ارسال میشه،چرا انقدر بی مسئولیتن! با دیدن کارت و نگه داشتن اون ،احتمال میره کسای دیگه هم که خبری ندارن لااقل با دیدن کارت ها ازش باخبر بشن..

[تصویر:  salavat14saqeb.ir_.jpg]
 سپاس‌گزاری شده توسط: Mänu
ارسال: #۴۴
۱۹ تیر ۱۳۹۲, ۱۰:۰۵ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۹ تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۰۸ ق.ظ، توسط Mänu.)
فرهنگ اهدای عضو
من مهر سال نود ثبت نام کردم رفتم نگاه کردم کارتم طلایی شده بعدا نوشته زمان تحویل کارت به پست ۸ ماه پیش بوده(یعنی یه سال بعد عضویت)،تازه نوشته که اگه ۴ ماه از این تاریخ گذشت میتونید درخواست ارسال مجدد بدید،تازه گزینه درخواست ارسال مجدد هم غیر فعاله

من اناری را، می کنم دانه، به دل می گویم:
خوب بود این مردم ، دانه های دلشان پیدا بود.
می پرد در چشمم آب انار: اشک می ریزم.
 سپاس‌گزاری شده توسط: هاتف
ارسال: #۴۵
۱۵ مرداد ۱۳۹۲, ۰۵:۲۲ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۵ مرداد ۱۳۹۲ ۰۵:۲۴ ب.ظ، توسط svk7.)
RE: فرهنگ اهدای عضو
مرداد نود ثبت نام کردم و الان کارت در وضعیت قرمز به سر میبره
"عدم تایید اطلاعات هویت توسط بانک "
منظورش چیه؟ همه چیو که درست وارد کردم

یا راهی‌ خواهم یافت و یا راهی‌ خواهم ساخت
شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی ولی حال که به آن دعوت شدی تا میتوانی زیبا برقص

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  چطور میتوان بهتر زندگی کرد؟ شاپری ۲۴ ۱۴,۸۹۴ ۲۲ اسفند ۱۴۰۱ ۰۷:۴۹ ق.ظ
آخرین ارسال: s.gg
  تا به حال شده خدا فرصت زندگی کردن دوباره رو بهت بده؟مرگ از جلوی چشمات رد شده؟ abraham ۲۱ ۱۵,۹۹۷ ۲۰ دى ۱۳۹۹ ۱۰:۵۶ ب.ظ
آخرین ارسال: raam
  مصاحبه دکتری- بخش تدریس wskf ۱ ۲,۶۵۶ ۲۸ فروردین ۱۳۹۹ ۰۴:۳۰ ب.ظ
آخرین ارسال: Masoud05
  راهنمایی در مورد محلی امن برای زندگی نزدیک چهارراه ولیعصر kadoos ۹ ۷,۹۳۰ ۱۴ اسفند ۱۳۹۸ ۱۱:۰۰ ب.ظ
آخرین ارسال: ehsan0000
  هفت شوخی تهدیدآمیز آقایون برای زندگی متاهلی solmaz_69 ۶ ۶,۵۰۰ ۱۴ بهمن ۱۳۹۸ ۰۱:۴۵ ب.ظ
آخرین ارسال: unipaper
  روانشناسی و شباهتهای سبک زندگی انسان و حیوان marvelous ۸ ۴,۸۲۸ ۲۵ دى ۱۳۹۸ ۰۳:۱۷ ق.ظ
آخرین ارسال: marvelous
  سبک زندگی چیست pm24 ۱ ۲,۹۱۴ ۱۳ شهریور ۱۳۹۸ ۰۱:۱۹ ق.ظ
آخرین ارسال: marvelous
  شخصیت شناسی اناگرام چیست وچه تاثیری در زندگی ما دارد؟ samaneh_fathi ۰ ۲,۱۶۰ ۰۴ تیر ۱۳۹۸ ۱۱:۳۴ ق.ظ
آخرین ارسال: samaneh_fathi
  بخش های مختلف ( آزمون IELTS) sanjeshmoshaveran ۰ ۲,۰۹۴ ۱۲ تیر ۱۳۹۷ ۰۲:۲۵ ب.ظ
آخرین ارسال: sanjeshmoshaveran
  درخواست(محاسبه پیچیدگی زمانی)(بخش روابط بازگشتی) Saman ۶ ۷,۴۷۹ ۲۷ خرداد ۱۳۹۷ ۰۳:۲۴ ب.ظ
آخرین ارسال: saeed_vahidi

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close