زمان کنونی: ۱۵ آبان ۱۴۰۳, ۰۹:۰۶ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
گرایش: تعیین نشده وضعیت: تعیین نشده مقبولیت: ۱۵۵/۶+ امتیاز تاریخ مانشت: ۲۸۰۱ رتبه: ۵۹
داستان و رمان
(۲۱ آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۳۴ ب.ظ)negar.v نوشته شده توسط:
(21 آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۳۱ ب.ظ)emaadghorbani نوشته شده توسط:
(21 آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۲۶ ب.ظ)negar.v نوشته شده توسط: دختر پرتقال -یوستین گردر
انقدر خوبه،اگه پنج،شش صفحه ی اولشو بخونین دیگه یه روزه تمومش میکنین
Sent from my C5302 using Tapatalk
منم این کتاب رو خوندم واقعا خوبه
خیلی خوبه،کتابای دیگه ی این نویسنده رو خوندین؟کدوماش خوبه؟به جز دنیای سوفی که اونم قشنگه
من تقریبا همه کتاباشو خوندم
راز فال ورق و مرد داستان فروش هم خوبه.
به خصوص مرد داستان فروش.
ولی از من میشنوید سالینجر رو بیشتر از یوستین گاردر جدی بگیرید. خیلی خوبه لعنتی! به خصوص ناتور دشت ِش.
دیوانه کننده است این نویسنده.
اگر دوست دارید مثل من به این پی ببرید که چگونه یک فیلم یا یک بازی کامپیوتری تا این حد خوب فضا سازی شده است و یک نوشته به نام فیلم نامه چقدر می تواند در این فضا سازی کمک کند، این کتاب را بخوانید تا شگفت زده شوید !
فرستاده ای از نایت ساید
اثر سایمون آر.گرین
Impossible is impossible because someone did not put effort to make it true
(21 آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۳۱ ب.ظ)emaadghorbani نوشته شده توسط:
(21 آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۲۶ ب.ظ)negar.v نوشته شده توسط: دختر پرتقال -یوستین گردر
انقدر خوبه،اگه پنج،شش صفحه ی اولشو بخونین دیگه یه روزه تمومش میکنین
منم این کتاب رو خوندم واقعا خوبه
خیلی خوبه،کتابای دیگه ی این نویسنده رو خوندین؟کدوماش خوبه؟به جز دنیای سوفی که اونم قشنگه
من تقریبا همه کتاباشو خوندم
راز فال ورق و مرد داستان فروش هم خوبه.
به خصوص مرد داستان فروش.
ولی از من میشنوید سالینجر رو بیشتر از یوستین گاردر جدی بگیرید. خیلی خوبه لعنتی! به خصوص ناتور دشت ِش.
دیوانه کننده است این نویسنده.
آخه من فرانی و زویی سلینجر رو خوندم اما زیاد چیزی نفهمیدم ازش!خیلی وقته می خوام مرد داستان فروش رو بخونم،تعداد صفحاتش کمه؟
با هزار تومان چی کار میشه کرد؟
با هزار تومان میشه به یک کودک مبتلا به سرطان کمک کرد
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
گرایش: تعیین نشده وضعیت: تعیین نشده مقبولیت: ۱۵۵/۶+ امتیاز تاریخ مانشت: ۲۸۰۱ رتبه: ۵۹
داستان و رمان
(۲۲ آبان ۱۳۹۳ ۱۲:۰۲ ق.ظ)negar.v نوشته شده توسط: آخه من فرانی و زویی سلینجر رو خوندم اما زیاد چیزی نفهمیدم ازش!خیلی وقته می خوام مرد داستان فروش رو بخونم،تعداد صفحاتش کمه؟
آره کمه. فکر کنم ۱۵۰ صفحه س.
خیلی وقت پیش خوندمش
داستان تو داستانه! و من نمیدونستم مرد داستان فروش رو تو ذهنم به عنوان شخصیت اصلی شبیه سازی کنم یا شخصیت داستان های مرد داستان فروش رو.
من اینو بیشتر از دختر پرتقالی دوست دارم.
پاسخهای درست:۲ گرایش: سایر وضعیت: تعیین نشده مقبولیت: ۴۷/۳+ امتیاز مانشت : ۲۶ رتبه: ۱۶۹امتیاز تاریخ مانشت: ۴۲۵ رتبه: ۴۰۶
RE: داستان و رمان
بهترین کتابایی که خوندم
کوری از ساراماگو (دوبار خوندمش)
۱۹۸۴ از اورول
خانه اموات داستایفسکی
و شازده کوچولو که بارها و بارها خوندم
روی ماه خدا رو ببوس از مستور
از نویسنده های ایرانی سبک امیر خانی و مستور خیلی دوست دارم واقعا به عنوان ایرانی بهشون افتخار میکنم