داستان و رمان - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
داستان و رمان - HighVoltage - 14 خرداد ۱۳۸۹ ۱۲:۱۶ ب.ظ
توی این پست دوستان رمان هایی رو که خوندند و فکر می کنند ارزش خوندن رو داره بیان و معرفی کنن تا دوستان هم استفاده کنن البته رمان های درست و حسابی نه مثلا شنل قرمزی....... |
RE: داستان و رمان - admin - 14 خرداد ۱۳۸۹ ۱۲:۲۳ ب.ظ
من خودم رمان های رضا امیر خانی رو خیلی دوست دارم. مثلاً رمان بی وتن( همون بی وطن که عمداً اشتباه نوشته شده )خیلی رمان جالبیه. بخصوص که مفاهیم قشنگی رو وارد ماجرا کرده. داستان سفر ارمیا به امریکاست. البته بهتره قبلش کتاب های منِ او و کتاب های ارمیا رو خونده باشید. |
داستان و رمان - hamidkhl - 14 خرداد ۱۳۸۹ ۱۲:۴۹ ب.ظ
کتاب جزء و کل نوشتهی ورنر هایزنبرگ فیزیکدان آلمانی این کتاب زندگی نامهی هایزنبرگه که در ۲۰ فصل از نوجوانی تا پیری را نوشته خیلی جالبه، توی نوجوانیش هنوز اتم جندان شناخته نبوده، تصوری که از اتم داشت خیلی ابتدایی به نظر میرسه، در نهایت برای یکی از نظریه هاش جایزه نوبل میگیره نمونه یک دانشمند چند بعدیه که خمه کار تو زندگیش کرده من توصیه میکنم این کتابو بخونید |
داستان و رمان - Mazand_Dokht - 21 خرداد ۱۳۸۹ ۰۹:۱۵ ب.ظ
گفتید رمان ،اما چون در حال حاضردارم کتاب "هله "(=بیدار باش) از "محمد جعفر مصفا "رو می خونم،گفتم اشاره ای به نوشته های این نویسنده بالاخص کتاب "تفکر زائد" داشته باشم. کتابیه در باب خودکاوی انسان ،از جمله کتاب های متفاوتیه که توو زمینهی روانشناسی و خودکاوی خووندم و اگه صادق باشم باید بگم محتوی این کتاب اونقدر صریح (یا "خوب مهندسی شده"!)پرده از هویت درونی و ساختمان شخصیت آدمی بر می داره که واژگان اون گاه مثل سیلی محکمی بر گوش آدم می خورن !! از کتاب های دیگهی این نویسنده: با پیر بلخ-رابطه -آگاهی-انسان در اسارت فکر- زندگی و مسائل -نامه ای به ندیده ام، هستن. |
RE: داستان و رمان - SarahArshad - 15 شهریور ۱۳۸۹ ۰۷:۰۱ ق.ظ
(۱۴ خرداد ۱۳۸۹ ۱۲:۲۳ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: من خودم رمان های رضا امیر خانی رو خیلی دوست دارم. به نظر من هم این کتابها با سبک نوشتاری خاصی که دارند بسیار جذاب هستند. |
داستان و رمان - mahditorki - 16 شهریور ۱۳۸۹ ۰۴:۲۸ ب.ظ
کتاب " دا " با اینکه واقعیه شیوه نگارشش جالبه اگه یه مقدار پیش برید فکر کنم دو سه روزی نتونید بیاید مانشت... |
داستان و رمان - arezoo.j - 16 شهریور ۱۳۸۹ ۰۸:۳۷ ب.ظ
زنان وحشی آمازون واقعا هیجانیه، حتما بخونید(البته بعد از کنکور) |
داستان و رمان - elynn66 - 27 اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۳۶ ب.ظ
من فقط رمانای عشقولانه دوس دارم:دی رمان دالان بهشت از نازی صفوی رمان قرار نبود و رمان جدال پرتمنا از هما پور اصفهانی که چاپ نشدند و به صورت PDF هستند |
داستان و رمان - sirvan.t - 27 فروردین ۱۳۹۲ ۱۱:۳۵ ق.ظ
سقوط از آلبر کامو |
RE: داستان و رمان - negar.v - 20 آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۰۰ ب.ظ
کافه پیانو-فرهاد جعفری Sent from my C5302 using Tapatalk |
RE: داستان و رمان - v.i.d.a - 20 آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۴۸ ب.ظ
خارجی : پخمه - عزیز نسین (نویسنده ترکیه) سلاخخانه شماره ۵ - کورت ونهگات صد سال تنهایی - گابریل گارسیا مارکز عشق سالهای وبا - گابریل گارسیا مارکز خاطرات روسپیان سودا زده من - گابریل گارسیا مارکز راز داوینچی - دن براون شازده کوچولو - آنتوان دو سنت اگزوپری ایرانی: بوف کور - صادق هدایت تهران مخوف - صادق هدایت روی ماه خدا را ببوس - (نویسندش یادم نیس) از بین کتابهای نویسندهای جدیدم که تو فروم ها می نویسن : فصل بادبادکها - مهسا زهیری هیچوقت دیر نیست- مهسا زهیری آن نیمه دیگر - آنیتا |
Re: RE: داستان و رمان - negar.v - 20 آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۵۱ ب.ظ
(۲۰ آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۴۸ ب.ظ)v.i.d.a نوشته شده توسط: خارجی :نویسنده ی روی ماه خداوند را ببوس مصطفی مستوره.من دارمش اما نخوندم.حجمش هم کمه. پس ارزش وقت گذاشتن داره Sent from my C5302 using Tapatalk |
RE: داستان و رمان - negar.v - 21 آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۲۶ ب.ظ
دختر پرتقال -یوستین گردر انقدر خوبه،اگه پنج،شش صفحه ی اولشو بخونین دیگه یه روزه تمومش میکنین Sent from my C5302 using Tapatalk دوستان اگه کسی کتاب سال های ابری (علی اشرف درویشیان) رو خونده میشه بگه؟ من نخوندم،یه سوال دارم راجع بهش Sent from my C5302 using Tapatalk |
Re: RE: داستان و رمان - e2000 - 21 آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۳۱ ب.ظ
(۲۱ آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۲۶ ب.ظ)negar.v نوشته شده توسط: دختر پرتقال -یوستین گردرمنم این کتاب رو خوندم واقعا خوبه |
Re: RE: داستان و رمان - negar.v - 21 آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۳۴ ب.ظ
(۲۱ آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۳۱ ب.ظ)emaadghorbani نوشته شده توسط:خیلی خوبه،کتابای دیگه ی این نویسنده رو خوندین؟کدوماش خوبه؟به جز دنیای سوفی که اونم قشنگه(21 آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۲۶ ب.ظ)negar.v نوشته شده توسط: دختر پرتقال -یوستین گردرمنم این کتاب رو خوندم واقعا خوبه Sent from my C5302 using Tapatalk |