۰
subtitle
ارسال: #۱

مواد مکانیک برق
سلام
کسی میدونه چطور میشه سوالات ریاضی مهندسی ازمون ارشد این رشته ها (مهندسی مکانیک- مواد- برق -ریاضی محض)را از سال ۷۲ تا ۹۰ را بدست اورد
کسی میدونه چطور میشه سوالات ریاضی مهندسی ازمون ارشد این رشته ها (مهندسی مکانیک- مواد- برق -ریاضی محض)را از سال ۷۲ تا ۹۰ را بدست اورد
۰
ارسال: #۲

مواد مکانیک برق
سلام
ممکنه در سی دی گنجینه ارشد سنجش باشه.
لینکش:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
یا در کتابهای آزمون های ارشد سازمان سنجش میتونید سوالات و پاسخ تشریحی سالهای قبل را ببینید ولی مطمئن نیستم از سال ۷۲ رو داره یا نه. فکر کنم این کتابها برای رشته های برق و مکانیک چاپ شده باشه.
لینکش:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
ممکنه در سی دی گنجینه ارشد سنجش باشه.
لینکش:
یا در کتابهای آزمون های ارشد سازمان سنجش میتونید سوالات و پاسخ تشریحی سالهای قبل را ببینید ولی مطمئن نیستم از سال ۷۲ رو داره یا نه. فکر کنم این کتابها برای رشته های برق و مکانیک چاپ شده باشه.
لینکش:
۰
ارسال: #۳

مواد مکانیک برق
یعنی یا این سیدیه بخرم یا کتابش بخرم
لینک سوالات به تفکیک درس نمیشه از اینترنت گرفت من فقط صورت سوال میخوام
لینک سوالات به تفکیک درس نمیشه از اینترنت گرفت من فقط صورت سوال میخوام
۰
ارسال: #۴

مواد مکانیک برق
۰
ارسال: #۵

مواد مکانیک برق
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close