|
|
مواد مکانیک برق - نسخهی قابل چاپ |
|
مواد مکانیک برق - atharrashno - 18 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۴۲ ب.ظ
سلام کسی میدونه چطور میشه سوالات ریاضی مهندسی ازمون ارشد این رشته ها (مهندسی مکانیک- مواد- برق -ریاضی محض)را از سال ۷۲ تا ۹۰ را بدست اورد |
|
مواد مکانیک برق - misagh01 - 18 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۵۳ ب.ظ
سلام ممکنه در سی دی گنجینه ارشد سنجش باشه. لینکش: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. یا در کتابهای آزمون های ارشد سازمان سنجش میتونید سوالات و پاسخ تشریحی سالهای قبل را ببینید ولی مطمئن نیستم از سال ۷۲ رو داره یا نه. فکر کنم این کتابها برای رشته های برق و مکانیک چاپ شده باشه. لینکش: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
مواد مکانیک برق - atharrashno - 18 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۳ ب.ظ
یعنی یا این سیدیه بخرم یا کتابش بخرم لینک سوالات به تفکیک درس نمیشه از اینترنت گرفت من فقط صورت سوال میخوام |
مواد مکانیک برق - Pakniat - 18 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۴ ب.ظ
(۱۸ مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۴۲ ب.ظ)atharrashno نوشته شده توسط: سلامجالبه منم تو همین فکر بودم - نمونه سوالات برق از سال ۸۰ به بعد هست فکر کنم پوران پژوهش بود. |
مواد مکانیک برق - fatima1537 - 19 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۴۵ ق.ظ
(۱۸ مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۴۲ ب.ظ)atharrashno نوشته شده توسط: کسی میدونه چطور میشه سوالات ریاضی مهندسی ازمون ارشد این رشته ها (مهندسی مکانیک- مواد- برق -ریاضی محض)را از سال ۷۲ تا ۹۰ را بدست اوردتوی کتاب ریاضی مهندسی پارسه ، نوشته معتقدی ، از تستهای رشته های دیگه هم هست.ولی نه دقیقا همه تستها. |