تالار گفتمان مانشت
مواد مکانیک برق - نسخه‌ی قابل چاپ

مواد مکانیک برق - atharrashno - 18 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۴۲ ب.ظ

سلام

کسی میدونه چطور میشه سوالات ریاضی مهندسی ازمون ارشد این رشته ها (مهندسی مکانیک- مواد- برق -ریاضی محض)را از سال ۷۲ تا ۹۰ را بدست اورد

مواد مکانیک برق - misagh01 - 18 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۵۳ ب.ظ

سلام
ممکنه در سی دی گنجینه ارشد سنجش باشه.
لینکش:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

یا در کتابهای آزمون های ارشد سازمان سنجش میتونید سوالات و پاسخ تشریحی سالهای قبل را ببینید ولی مطمئن نیستم از سال ۷۲ رو داره یا نه. فکر کنم این کتابها برای رشته های برق و مکانیک چاپ شده باشه.
لینکش:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

مواد مکانیک برق - atharrashno - 18 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۳ ب.ظ

یعنی یا این سیدیه بخرم یا کتابش بخرم
لینک سوالات به تفکیک درس نمیشه از اینترنت گرفت من فقط صورت سوال میخوام

مواد مکانیک برق - Pakniat - 18 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۴ ب.ظ

(۱۸ مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۴۲ ب.ظ)atharrashno نوشته شده توسط:  سلام

کسی میدونه چطور میشه سوالات ریاضی مهندسی ازمون ارشد این رشته ها (مهندسی مکانیک- مواد- برق -ریاضی محض)را از سال ۷۲ تا ۹۰ را بدست اورد
جالبه منم تو همین فکر بودم - نمونه سوالات برق از سال ۸۰ به بعد هست فکر کنم پوران پژوهش بود.

مواد مکانیک برق - fatima1537 - 19 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۴۵ ق.ظ

(۱۸ مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۴۲ ب.ظ)atharrashno نوشته شده توسط:  کسی میدونه چطور میشه سوالات ریاضی مهندسی ازمون ارشد این رشته ها (مهندسی مکانیک- مواد- برق -ریاضی محض)را از سال ۷۲ تا ۹۰ را بدست اورد
توی کتاب ریاضی مهندسی پارسه ، نوشته معتقدی ، از تستهای رشته های دیگه هم هست.ولی نه دقیقا همه تستها.