(۱۸ مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۰۴ ب.ظ)saam نوشته شده توسط: با عرض معذرت از یکسری دوستان . یه توصیه داشتم که شاید زیاد برای بعضی ها جالب نباشه . همه شما که انتخاب رشته شهر کردید و الان که قبول شدید نمی خواهید برید ، می دونستید که شهری که دارید انتخاب می کنید دوره ، دانشگاه مناسبی نداره و یا هزار و یک مشکل دیگه . ولی اونجا رو انتخاب کردید . و حالا که قبول شدید می گید نمی خوام برم . ولی چه خوب بود که قبل از انتخاب اون رشته شهر ، تحقیق می کردید و بعد با اطمینان خاطر انتخاب می کردید .
با این کارتون حق یکسری ها که اگه اونجاها قبول می شدن از خدا می خواستن و می رفتن رو ضایع کردید . به نظر من این کار اصلا درست نبود .
بازم اگه با حرفام باعث رنجش خاطر یکسری ها می شم معذرت می خوام .
دوست گرامی من خودم تنها یه انتخاب زدم هوش علوم تحقیقات کرمان و فقط هم واسه این زدم این انتخاب را که یه وقتی نکنه در گزینش همون واحد انتخابی اصلیم منو شرکتم ندهند واسه اینکه به عنوان یه انصرافی از تکمیل ظرفیت شناخته نشم, حالا هم در واحد اصلی انتخابی خودم که مشهد بود قبول نشدم و اولین انتخابم که تنها انتخابم هم بود پذیرفته شدم ولی من نمیخوام برم کرمان چون راهش خیلی دور هستش
ولی این تقصیر من نیست, منم نمیخواستم حق کسیو ضایع کنم
تقصیره خود مرکز ازمون هستش که اطلاعات نمیده تا بدونیم سیستم کاریشون چی هست
امیدوارم این کارنامه تکمیل ظرفیت به درد من که نخورد ولی به درد کسی بخوره در اینده
هوش- علوم تحقیقات کرمان