(۱۸ مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۰۴ ب.ظ)saam نوشته شده توسط: با عرض معذرت از یکسری دوستان . یه توصیه داشتم که شاید زیاد برای بعضی ها جالب نباشه . همه شما که انتخاب رشته شهر کردید و الان که قبول شدید نمی خواهید برید ، می دونستید که شهری که دارید انتخاب می کنید دوره ، دانشگاه مناسبی نداره و یا هزار و یک مشکل دیگه . ولی اونجا رو انتخاب کردید . و حالا که قبول شدید می گید نمی خوام برم . ولی چه خوب بود که قبل از انتخاب اون رشته شهر ، تحقیق می کردید و بعد با اطمینان خاطر انتخاب می کردید .
با این کارتون حق یکسری ها که اگه اونجاها قبول می شدن از خدا می خواستن و می رفتن رو ضایع کردید . به نظر من این کار اصلا درست نبود .
بازم اگه با حرفام باعث رنجش خاطر یکسری ها می شم معذرت می خوام .
دوست خوبم نمی دونم چرا ما انسانها عادت داریم در مورد همدیگه قضاوت کنیم. درسته که شرایط دانشگاه رو هر کسی از قبل می دونسته ولی به نظر من انسانها زندگیشون به شدت تابع شرایط هست و شرایط هم بسیار تغییر پذیر . من خودم رو مثال میزنم که فکر میکردم می تونم به یک شهر با فاصله چند ساعته از محل زندگیم برم ولی از اونجایی که پسرم که تازه کلاس اول ابتدایی رفته بیشتر از اون چیزی که من فکر می کردم به حضور من احتیاج داره و ..... بنابراین تصمیم گرفتم نیاز فرزندانم رو به خواسته خودم ترجیح بدم و ۱ سال دیگه تلاش کنم شاید موفقیت بهتری کسب کنم. در ضمن کنکور یک رقابت هست که متاسفانه همه ما با اون درگیر هستیم . بنابراین بجای اینکه اونچه برای دیگران اتفاق افتاده رو عاملی برای عدم موفقیت خودمون تصور کنیم بهتره سعی و تلاشمون رو بیشتر کنیم تا ما هم بتونیم .
البته روی صحبت من با همه دوستانی هست که قبول نشدن یا اون جایی که دوست داشتن قبول نشدن و ... و این افکار ناراحتشون میکنه. بهتره بجای این فکرها تلاشمون رو چند برابر کنیم و این بار حتما نتیجه بهتری خواهیم گرفت . اینکه شاید صلاحی در این امر بوده و باید امسال بتونیم به نتایج بهتری دست پیدا کنیم فکرهای امیدوار کننده ای هست که باید تا آخر را کنکور توی ذهنمون هر روز مرور مرور کنیم. باز هم از همتون می خوام که واسم دعا کنین چون شرایط خیلی سختی واسه درس خوندن دارم.
امیدوارم که حرفهام باعث ناراحتی و کدورتی نشه . موفق باشی.