(۱۷ مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۱۷ ق.ظ)ninomimi نوشته شده توسط: (16 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۴ ب.ظ)zahra1360 نوشته شده توسط: بچه ها قبول شدممممممممممممممممم
علوم تحقیقات تهران
خیلی خوشحالم
فقط به من بگو واسه ثبت نام کجا باید بریم شیرینی نمیخوام
شما هم علوم تحقیقات قبول شدید ؟ مبارک باشه
باید فردا یا پس فردا بریم واحد علوم تحقیقات : میدان پونک انتهای اشرفی اصفهانی
(۱۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۳۷ ب.ظ)presidenthamid نوشته شده توسط: خوب ، جا داره به همه ی دوستایی که قبول شدن تبریک بگم . واقعا قبولی در این تکمیل ظرفیت فراتر از قبولی های معمولی بودش . تراز ها کماکان در اکثر رشته و شهرها بالای ۶۱۰۰ باقی موند واقعا آفرین
من خودم ترازم ۶۱۷۹ هوش قزوین و ۶۰۴۰ نرم افزار قزوین پذیرفته نشدم
یه سوال مهم دارم .
خواستم تاپیک ایجاد کنم نشد . لطفا همینجا همتون نظرتون رو بگید خیلی برام مهمه این تصمیم گیری :
دوستان عزیز ، من سربازی دارم و حداکثر تا تاریخ ۳۱-۴-۹۲ باید مدارکم رو بفرستم.
من قصدم این بود اگه قبول نشدم ، همین روزا بفرستم که اول دی برم خدمت و شرش کنده شه بره .
ولی الان یه سری چیزا رفته توی مخم :
بشینم یه بار دیگه بخونم ( چون سوادم از پارسال همین موقع ها بیشتره - چون پذیرش ها امسال سخت تر بوده و شاید بهتر شه - چون بر فرض برم خدمت و بیام بعدش بی کارم - فرق اینکه دی ماه برم یا تیر برم خدمت شیش ماه ِ - با شیش ماه اتفاق عجیبی نمیوفته )
یا
زودتر برم خدمت ( چون معلوم نیست بتونم مثل پارسال بخونم یا نه - حس خوندنش نیست - شاید سال بعد هم همین بود اوضاع - برم خدمت چون آشنا دارم ، مویفتم سپاه و تو ساعات اداری یعنی دو بر میگردم ، از بهمن بشینم توی پادگان و بعدش اومدم خونه از روی خلاصه هام که پارسال می نوشتم بخونم )
خیلی بلاتکلیفم . . .
اگه بخونم و بازم قبول نشم ، که داستان خیلی غم انگیز میشه . قبول شم ، الان ۲۴ سالمه . من توی ۲۵ سالگی باید برم ارشد بخونم لا اقل تا ۲۷ سالگیم . بعد ۲۷ تا ۲۹ سالگی باید برم خدمت . . . پس کی برم دنبال زندگیم ؟
نه ! از اونور . برم خدمت بیام شده ۲۷ سالم . هیچ لزومی نداره فرداش برم سر کار . خیلی گیج و کلافم کرده تصمیمات . لطفا یه وقت پنج دقیقه ای بگذارید و نظرتون رو بگید .
ممنون میشم
سلام
ببینید من تجربه خودم رو براتون میگم ولی خب چون شما سربازی هم باید برید قضیه یه کم فرق می کنه . من ۸ سال پیش فارغ التحصیل شدم . و امسال فوق قبول شدم . . الان تو یکی از معتبرترین شرکتهای نرم افزاری دارم کار می کنند و به مراتب تجربه ام از یه کسی که ارشد داره ولی کار تجربی نداره بیشتره . من با فوق نگرفتن ضرری نکردم چون رشته ما یه جوریه که تجربه حرف اول رو میزنه مگه اینکه بخواید برید درس بدید . به نظر من واسه ارشد گرفتن دیر نمیشه ولی واسه سربازی رفتن و شروع کار دیر میشه .
ایشالا تصمیم درست رو بگیرید و موفق بشید