(۱۳ مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۳ ق.ظ)*Najmeh* نوشته شده توسط: نه دوست عزیز فعلا فکر نمیکنم کسی بخواد کنکور ارشدو بردار
۱از دوستام حرف خوبی زد گفت همه میگن ازاد اسون قبول میشی اما وقتی وارد میدون رقابتش شدی میبینی که رقابت زیاد دیگه سختی و اسونی ملاکی برای قبولی نیست پس تا زمانی که رقابت هست فکر نکنم بتونن کنکورشو بردارن
بعدش کشور دیگه از این بیشتر بیکار لازم داره؟
الان قبولی در کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد خیلی راحتتر از چند سال پیش شده یادم میاد یه زمانی برا همون کاردانیش هم همه نمی تونستن قبول بشن
من خودم یه مدت کارمند یکی از واحد های دانشگاه ازاد بودم
موقع امتحانات که میشد اکثر کارمندا مراقب میشدیم ، راستش قبل امتحانات یکسری جلسه می ذاشتن و تو اون جلسه میگفتن به کسی رحم نکنید همه تقلب ها رو بگیرید و صورت جلسه کنید و اکثر کارمندا مخصوصا کارمندای بخش آموزش خیلی سخت می گرفتن (البته بغیر از دوستان و آشنایانشون) در واقع هدف این بود که دانشجو درس رو بیفته و دوباره شهریه پرداخت کنه ، در واقع این سیاستی بود که پیش رو گرفته بودن . فکر کنم از استادا هم می خواستن که سوالات امتحانی رو سخت طرح کنن که بچه ها زیاد نتونن نمره بگیرن (یه بار یکی از استادا بهم گفت)
و اینطوری میشه که دانشجو ها میگن سطح این دانشگاه خیلی بالاست (چو ن خیلی سخت میگیرن ) البته به کسی بر نخوره