(۲۲ مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۲۳ ب.ظ)jameshenas نوشته شده توسط: دوستان من در یک اقدامی عجیب و ناباورانه گرایشم رو عوض کردم...
بعد از کلی مشورت و فکر کردن و بالا پایین کردن درسا به این نتیجه رسیدم که تغییر گرایش بدم....
دروس مشترک مثل(ساختمان و سیستم و طراحی )و هوش رو خوب خوندم
درس مهندسی نرم از پوران تابستون یه دور زدم+پرسمن چند فصل اول که احساس کردم هیچی بلد نیستم و تو تست هاش واقعا افتضاح بودم..درس مدیریت پارسه گرفتم که با اینکه کتاب خوبیه ولی پر حجم..اونم۲جلدی بسیار قطور و وقت گیر بود و
معیاری که باعث شد من تغییر گرایش بدم>>من هوش رو خوب بلدم و مطمئنم خوب میزنمش..سر کلاس هوش(این ترم دارمش) به خودم میگفتم چقد درس باحالیه ای کاش هوش میخوندم برا کنکور ولی آی تی دارم میخونم بیخیال... و مدار منطقی خوب بلدم و مطمئنم که بالا میزنم چون سابقه اش رو دارم....با خودم کلنجار رفتم که من میخام۲جلد مدیریت پارسه بخونم+پایگاه بخونم+مهندسی نرم بخونم و..
به جای اینا( آمار و محاسبات و مدار و نظریه) بخونم....که مطمئنم تو مدار و نظریه میتونم مانور بدم...یکی از همکلاسی هام هم داره برای مهندسی نرم افزار میخونه هفته پیش یه تیکه ای بهم انداخت که بچه های تنبل میرن آی تی و از ریاضی میترسن...
و همه ی این عوامل دست به دست هم داد تا من رو مصمم کنه که این تصمیم رو بگیرم...
فقط من کتاب محاسبات عددی رو ندارم...احتمالا هفته بعد بگیرمش.کدوم کتاب خوبه...
سلام دوست عزیز
به قول خودتون اقدامتون واقعا عجیب و نابورانه بوده.
کاری که شما انجام دادید در واقع از ترس باران،به داخل برکه آب جهیدن هستش (فرار کردن )!
کنایه از ناچاری است.طرف از ترس این که مبادا در اثر بارندگی خیس شود،به داخل برکه آب پناه می آورد!در حالی که نتیجه کار چندان تفاوتی ندارد. ولی گویا که چاره ای در آن لحظه یا برهه زمانی وجود ندارد! ولی به نظر من در کنکور هیچ گونه ناچاری وجود ندارد. بهتر بود قبل از انتخاب هرکاری (از جمله کنکور) در اولین قدم بدترین شرایط ممکن را مجسم میکردی چون هر اتفاقی که میافتد باز هم شرایط بدتر و سختری نسبت به آن وجود خواهد داشت.واگر این کارو میکردی الان تغییر گرایش نمیدادی.اگر به طور واقع بینانه وبا ذهنی باز باور داشته باشیم که همیشه همه چیز بر وفق مرادمان نیست آن گاه با اعتقادبر امکان پذیر بودن موفقیت حتی در موقعیت های دشوار و سختی های شدید هم پیروز خواهیم شد.
توانایی انسان به قدری زیاد هستش که بانیروی فکر و اندیشه های مثبت خو دش میتونه بر تمام صعف ها ومشکلات خود چیره بشه که این ضعفها ومشکلات در هر کاری هست از جمله کنکور.به نطر من این گونه تغییرات در برهه پشت کنکور نمیتونه زیاد خوش آیند باشه . به خصوص زمانیکه چندین ماه ذهنتون با هدفتون همگام شده باشه . به هر حال صلاح مملکت خویش خسروان دانند .
وامیدورام تصمیمی که گرفتی بهترین نتیجه ممکن رو برات داشته باشه .