(۳۰ آذر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۶ ق.ظ)ainaz68 نوشته شده توسط: من دوستم دفه قبل قبول شد .. اما نرفت .. برا این یکی هم انتخاب نمیکنه ..
یکی دیگه رو هم میشناسم اونم انتخاب نمیکنه ..
امیدوارم کسایی که میخان قبول شن و ادامه بدن موفق باشن و جایی که دوست دارن قبول شن ..
من یکی که حسابی گیج شدم برا انتخاب هام
سلام دوستتون اگر برای این یکی هم ثبت نام کنند قطعا قبول میشن. مگه کنکور سراسریه که به دلیل انتخابشان،نتوانند سال دیگه ثبت نام کنند.واقعا عجیبه!
(۳۰ آذر ۱۳۹۱ ۰۱:۲۹ ق.ظ)mbghr20 نوشته شده توسط: سلام به همه
اگر انتخاب اول فردی شیراز باشه با نمره ۶۰۰۰ و انتخاب چهارم فرد دیگری هم شیراز باشد با نمره ۶۵۰۰ چه کسی قبول می شود؟ من این سوال را در دور اول تکمیل ظرفیت هم داشتم دوستی گفت فرد دومی قبول میشه
اما با مشاهده کارنامه تکمیل ظرفیت اول دیدم که انتخاب اول خیلی مهمه حالا ما موندیم دم خروس رو باور کنیم یا ...
اگر فرض کنیم که حرف ان دوست درست باشه یعنی این که بر اساس نمره ی کل میان انتخاب های طرف را بررسی می کنند و هر جا که قبول شد رو اعلام می کنند اگر نمره کل دو فرد مساوی باشه تکلیف چیه ؟ اول انتخاب چه کسی رو برسی می کنند؟
سلام
چون درصد قبولی هر داوطلب بستگی به انتخابش در اولویت های ۱۰ گانه را دارد.
به نظر من کسی که انتخاب اولش شیراز بوده، هر چند ترازش کمتراز فرد دیگری باشدکه انتخاب چهارمش هم شیراز باشد،شانس قبولی بیشتری دارد.
در مورد سوال دوم هم که واضح است حتی اگر هم بر اساس نمره کل باشد با توجه به اولویت های انتخابی، طرفین سنجیده خواهد شد.
باز هم تاکید میکنم که همه مطالب صرفا نظر خودم بود.