سلام بر برزخیان گرامی
احساس میکنم که تغییر سیستم تکمیل ظرفیت امسال نسبت به پارسال، کار را غیرقابل پیش بینی و برای تراز های متوسط و پایین قبولی در واحدهای برتر را سخت تر کرده، توضیح اینکه :
اگه هر دانشگاهی ماضاف ظرفیت قانونیش( ظرفیت قانونی بین ۲۰-۳۵) را با تکمیل ظرفیت ها پرکنه، یعنی هر دانشگاهی از نفر ۳۵ به بعدش را تا ۱۰۰ یا ۱۵۰ در تکمیل ظرفیت بگیره، افراد تراز بالایی رو جذب میکنه که این دانشگاه رو توی اولویت هاشون زدن، که دیگه شامل دسته بزرگی از داوطلبین میشه، در حالی که سالهای قبل هر دانشگاه در تکمیل ظرفیت میومد و افرادی رو جذب میکرد که در لیست ذخیره متقاضی همون واحد بودند و این یعنی امسال دانشگاه های برتر که بیشتر مورد پسند هست رو ترازهای بالا پر میکنند و امکان قبولی تراز های متوسط در واحد های برتر کمتر میشه.
با شناخت محدودی که از سیستم تکمیل ظرفیت دارم این نظر رو عنوان کردم، و این نظر جای بحث زیاد داره،
از دوستان میخوام که به این بحث بپردازن تا همه چیز مشخص بشه و توهم قبولی برای خود من که ترازم متوسط هست و دوستان شبیه من ایجاد نشه.
چرا که الان یکی از بحث های داغ مربوط به دانشگاه آزاد این انجمن، موضوع احتمال قبولی هاست و دوستان بر اساس شرایط پارسال پیش بینی قبولی یا مردودی میکنند در حالی که بر اساس توضیحاتی که دادم شرایط امسال نسبت به پارسال غیر قابل پیشبینی و متفاوت هست .
ضمنا اگر دوستان از زمان جذب تکمیل ظرفیت ها اطلاع ۱۰۰% درست دارند اعلام کنند، جذب الان انجام میشه یا نیمه دوم سال تحصیلی ؟