زمان کنونی: ۱۰ آذر ۱۴۰۳, ۰۸:۰۶ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
در مورد دکترای دانشگاه آزاد شنیدم کلا ۵۰-۶۰ میلیون میشه.این از آزاد.واسه همین پرسیدم چرا اینقدر زیاده.
در مورد سئوال دومم شک داشتم اونم بازم شنیدم ترمی ۱۰ میلیون میشه.که اینم بازم زیاده.به نظر شما زیاد نیست؟
تازه سئوال کردن که ایرادی نداره.نپرسیدن ایراد داره.اینم از این.
اگر به خطا رفتی، از برگشتن واهمه نداشته باش./برگ در هنگام زوال می افتدمیوه در هنگام کمال می افتدبنگر که چگونه می افتی چون برگی زرد و یا سیبی سرخ.
یعنی مثلا شما علوم تحقیقات تهران می خونین. بورسیه ی آزاد خوزستان هستین. یا اصلا بورسیه ی خود علوم تحقیقات. به جای شهریه باید مثلا هفته ای ۱۲ ساعت تدریس کنین. و بعد از پایان تحصیل هم تعهد بدین که تا یه زمان مشخصی (که نمی دونم قوانینشو که چقدره) در دانشگاه تدریس داشته باشین. البته حقوق هم می گیرین.
من دکترای غیر بورسیه ندیدم.
الهی و خلّاقی و حِرزی و مَوئلــی اِلیکَ لَدَی الاِعسارِو الیُسرِ اَفزَعُ
دوست من دکترای مکانیک علوم و تحقیقات تهران میخونه در مورد شهریه که میگه همون ۵۰-۶۰ میلیونی در میاد
اما در مورد بورسیه هم میگه باید یه ۳ ۴ ترمی بگذره بعد اگر موقعیت خوبی باشه بورسیت می کنند
ترم یک ۵ میلیون شهریه اش شده!!!!!!!!!
ترم دو ۷ میلیون شده!!!!!!!!!!!!!!!!
مهر میشه ترم سه که فک کنم دکتری دولتی بیرجند قبول شده و فقط مرحله مصاحبه اش بود اونم با توجه به اینکه ارشد و لیسانس دولتی بوده بیرجند قبول بشه و به قول خودش خلاص بشه
منم آن بیدل شیدا و غمش هست هویدا به دو چشمان همیشه تر
و پیداست درون دلم آشوب و چه رسواست، دریغا...
(۲۵ شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۰۸ ق.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: فکر نکنم کسی اینجا بتونه خیلی دقیق به سوالتون جواب بده. باید از خود دانشگاه بپرسین. من فکر کنم اول باید دکترا قبول شین و بعد برای بورس اقدام کنین.
آقا هزینش تو آزاد علومو تحقیقات تهران کلا ۹۰ میلیون میشه. از فامیلامون دارن میخونن
هزینه مسافرت شهرستان هم بیاد روش تقریبا ۱۲۰ میلیون تومن.
من که نمی تونم