فکر کنم شما یک پارتی خیلی محکم داریا. دست ما را هم بگیر.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
(۱۸ بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۴۴ ب.ظ)Complement نوشته شده توسط: می خواستم بپرسم مهم دلیلی که سرباز معلمی رو انتخاب کردید چی بود؟
من برنامه های زیادی برای کار دارم و برای انجام مقدماتش نیاز به یکسال زمان دارم. خدمت معمولی درسته که مدتش از سرباز معلمی کمتر هست ولی هیچ تضمینی وجود نداره که بتوانم تو شهر خودم باشم و آنقدری هم وقت باشه که بتوانم به کارهام برسم. سرباز معلمی می تونه بهم کمک کنه تا ضمن خدمت کارها و برنامه های لازم را انجام بدم و در حین خدمت مقدمات برنامه ای که در ذهن دارم را انجام بدم تا بعد خدمت عوض اینکه بخوام از صفر شروع کنم بتوانم استارت کار اصلی را بزنم. درسته سرباز معلمی دو سال هست ولی تعطیلات نوروز، احتمالا بخشی از تابستان، تعطیلات رسمی و ... را هم در نظر بگیرین. ضمن اینکه تا اونجا که من اطلاع دارم نهایت ۴ روز در هفته شما باید در محل مورد نظر حاضر باشی آن هم خوب تا پایان ساعت درسی.
(۱۸ بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۴۴ ب.ظ)Complement نوشته شده توسط: راستی شما از مقطع تحصیلی، رشته و مدرسه ای که داخلش می افتید مطلع هستید؟
نه خیر. من اصلا معلوم نیست انتخاب بشم چه برسد به اینکه از محصل تحصیل و بقیه اطلاعی داشته باشم. روال کار به این صورت هستش:
برای انتخاب در کوچه اول باید ابندا فرم امتیازبندی را پر کرد که از مجموع امتیازات (اگر اشتباه نکنم ۱۲۰ امتیاز بود) من نهایتا ۳۳ امتیاز می آورم. از بین افراد ثبت نام شده تعدادی انتخاب می شوند برای مصاحبه و بقیه مرخص هستند. بقیه می روند کوچه دوم و در طی مرحله مصاحبه عده ای پذیرفته می شوند و سایرین حذف می شوند. من هنوز از کوچه اول هم نگذشته ام.
عموما سرباز معلمها برای شهرستان های حومه استانها انتخاب می شوند و بعید می دانم داخل استان هم سرباز معلم گرفت. منتها شنیدهام کسانی که فنی حرفه ای بودند غالبا به هنرستانها فرستاده می شوند و بقیه هم به مدرسهها ولی این قانون نیست.