(۳۰ دى ۱۳۹۴ ۱۰:۱۱ ق.ظ)irzeynab نوشته شده توسط: سلام من چند تا مشکل دارم لطفا اگه کسی میتونه کمکم کنه .
۱) من دیروز تو استخدامی شرکت کردم وقتی که باید رشته تحصیلی مو انتخاب میکردم ( مهندسی تکنولوژی کامپیوتر نرم افزار ) رو زدم چون تو مدرکم دقیقا همینو نوشته . اما بعدش وقتی میخاستم تایید نهایی رو بزنم بهم خطا داد و گفت رشته تحصلیتون با کد اشتغالی که زدین تطابق داره با اینکه مطمئنم تطابق داره بلاخره وقتی رشته تحصیلی مو به ( مهندسی کامپیوتر نرم افزار ) تغییر دادم ، مشکل حل شد و دیگه خطا نداد میخام بدونم الان کارم اشتباه بوده یا درسته ؟
۲) من نمیدونم قضیه این مرحله یک و دو چی هست ؟ من مرحله یکی شرکت نکردم فقط همینو شرکت کردم . لازم بوده که قبلا آزمونی شرکت میکردم ؟
ممنون
درود
تذکر مهم: با توجه به اینکه مدارک متقاضیان توسط دستگاه استخدام کننده، پس از تعیین نمرات داوطلبان در آزمون عمومی و تخصصی بررسی خواهد شد، لذا در صورتی که مدارک داوطلبان مغایر با شرایط مندرج در این آگهی و همچنین اطلاعات مندرج در تقاضانامه ثبتنامی باشد، هیچگونه حقی برای متقاضی ایجاد نخواهد کرد، و در هر مرحله از آزمون، اعلام نتایج اولیه، مصاحبه و حتی درصورت پذیرش نهایی، داوطلب حذف خواهد شد و حق هیچگونه اعتراضی ندارد.
۱ - مهندسی تکنولوژی نرم افزار رو پذیرش ندارن، کد این رشته با کدی که در آگهی درج شده مطابقت نداره
۲ - در مرحله تحویل مدارک شمارو رد می کنن چون عنوان مدرک با عنوانی که می خوان تطابق نداره، به صراحت اینو توی دفترچه قید کردن ! منم مثل شما تکنولوژی نرم افزارم، با سنجش تماس گرفتم گفتم مشکل اینه کارشناسشون گفت باید عنوان مدرک تطابق داشته باشه وگرنه رد می شید ! ۳۰ تومن پول پرید و خلاص