(۰۴ تیر ۱۳۹۰ ۰۲:۰۸ ب.ظ)yaali نوشته شده توسط: سلام
شما چه درسایی رو با تسلط سر جلسه رفتین و اتفاقا به سوالاتش هم پاسخ صحیح دادید؟ از هر کدام چند تا؟
در این دروس فرصت دارید که در سایت با شما رفع اشکال درسی کنم؟
متشکر
سلام
از ریاضیها آمار و گسسته رو درست حسابی نخوندم. ریاضی مهندسی رو به صورت تشریحی همشو خوندم منهای فاصله معادلات با مشتقات جزئی ولی تست اصلا ازش حل نکردم. محاسبات رو تشریحیشو کامل خوندم و مرور کردم و تست هم ازش یه مقداری حل کردم.
از مشترکها همش رو تشریحی کامل خونده بودم. تست هم همه درس هارو کامل حل کردم منهای نظری که هیچ تستی ازش حال نکردم.
از تخصصی هوش، هوش مصنویی و مدار رو ماسمالی کردم. الگوریتم رو درسشو کامل خوندم ولی چون دیگه مرور نکردم یه مقداری از ذهنم رفته بود تست هم یه مقداری از الگوریتم حل کردم.
راجع به اینکه به چه درسی سر جلسه پاسخ صحیح دادم والا من اصلا سوالایی که سر جلسه جواب دادم هم یادم نمیاد چه برسه به جواب های که دادم. اصلا نمیدونم از هر درس چند تا سوال رو درست جواب دادم.
البته دو تا نکته مهم وجود داره: اول اینکه به نظره من اگه از تابستون شروع کنید (مثلا تیر) وقت میشه همه دروس رو بخونید و من کار خودم رو تایید نمیکنم. پیشنهاد میکنم همه دروس رو بخونید و مثل من درس نخونید.دوم اینکه درست که من بعضی از درسها رو درست حسابی نخوندم ولی این به این معنی نیست که بهشون جواب ندادم بلکه با توجه به چیزائی که خونده بودم و همچنین چیزائی که از زمانی که درسشو داشتم یادم مونده بود و ضمنا تستی بودن امتحان به این درسها هم تا حدی جواب دادم و اونارو خالی رها نکردم. شاد حتی بازی از این درسها رو بهتر از اون درس هایی که خوندم جواب دادم.
(۰۴ تیر ۱۳۹۰ ۰۲:۰۸ ب.ظ)yaali نوشته شده توسط: در این دروس فرصت دارید که در سایت با شما رفع اشکال درسی کنم؟
بله اگر بلد باشم جواب میدم.