|
|
تاپیک "تحلیل و بررسی موضوعی و محتوایی دروس" - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
|
تاپیک "تحلیل و بررسی موضوعی و محتوایی دروس" - blackhalo1989 - 27 خرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۱۴ ب.ظ
دوستان لطفا تو نظرسنجی شرکت کنند. اگه نظری هم دارند بفرمایند. |
|
RE: تاپیک "تحلیل و بررسی موضوعی و محتوایی دروس" - blackhalo1989 - 28 خرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۲۹ ب.ظ
دوستان هرکی نظری داره راجبه اسم topic و همچنین مطالبی که نیازه مطرح بشه(علاوه بر مطالبی که نمونشو گفتم) دریغ نکنه ![]() ضمنا اگه نظری پیشنهادی انتقادی هم هست مطرح کنید. |
|
تاپیک "تحلیل و بررسی موضوعی و محتوایی دروس" - *farnaz* - 28 خرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۲۷ ب.ظ
خیلی عالیه منم شرکت می کنم |
|
تاپیک "تحلیل و بررسی موضوعی و محتوایی دروس" - - rasool - - 28 خرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۳۳ ب.ظ
لطفا در این تاپیکها سعی کنید در مورد تیپ سوالات ارشد در هر درس نیز توضیح بفرمایید. ممنونم |
RE: تاپیک "تحلیل و بررسی موضوعی و محتوایی دروس" - blackhalo1989 - 28 خرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۴۶ ب.ظ
(۲۸ خرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۳۳ ب.ظ)yaali نوشته شده توسط: لطفا در این تاپیکها سعی کنید در مورد تیپ سوالات ارشد در هر درس نیز توضیح بفرمایید. به چشم |
|
RE: تاپیک "تحلیل و بررسی موضوعی و محتوایی دروس" - blackhalo1989 - 28 خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۴۶ ب.ظ
راجع به محلش تو فروم هم پیشنهاد بدید. دقت کنید که این نکات ممکنه به درد امتحانات دانشگاهها نخوره. مثلان تو امتحانه محاسبات ما ماشین حساب آزاد بود که مساله رو خیلی متفاوت از کنکور میکنه. |
|
تاپیک "تحلیل و بررسی موضوعی و محتوایی دروس" - mosaferkuchulu - 28 خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۵۳ ب.ظ
به نظر من یه قسمت مجزا واسش توی انجمن مشاوره در نظر گرفته شه که تو اون قسمت واسه هر درس یه تاپیک جدا قرار داده بشه! |
|
RE: تاپیک "تحلیل و بررسی موضوعی و محتوایی دروس" - blackhalo1989 - 29 خرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۴۰ ب.ظ
اولین تاپیکش ایجاد شد: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. راجع به کیفیت مطالب و بقیه چیزا نظرتون رو اعلام کنید که کیفیت بالا بره.
|
|
تاپیک "تحلیل و بررسی موضوعی و محتوایی دروس" - - rasool - - 29 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۰۱ ب.ظ
متشکرم |
|
تاپیک "تحلیل و بررسی موضوعی و محتوایی دروس" - - rasool - - 03 تیر ۱۳۹۰ ۰۵:۳۵ ب.ظ
سایر دروس !؟ ممنونم |
|
RE: تاپیک "تحلیل و بررسی موضوعی و محتوایی دروس" - blackhalo1989 - 04 تیر ۱۳۹۰ ۰۱:۱۸ ب.ظ
مدار منطقی: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. سعی میکنم بقیه درسها رو هم سریعتر بذارم. |
|
تاپیک "تحلیل و بررسی موضوعی و محتوایی دروس" - - rasool - - 04 تیر ۱۳۹۰ ۰۱:۲۵ ب.ظ
اگر گسسته رو هم بگذارید ممنون می شم. |
|
RE: تاپیک "تحلیل و بررسی موضوعی و محتوایی دروس" - blackhalo1989 - 04 تیر ۱۳۹۰ ۰۱:۵۷ ب.ظ
حقیقتش من گسسته رو وقت نکردم درست حسابی بخونم. فقط ماسمالی کردم. تو گسسته خیلی حرف واسه گفتن ندارم. |
|
تاپیک "تحلیل و بررسی موضوعی و محتوایی دروس" - - rasool - - 04 تیر ۱۳۹۰ ۰۲:۰۸ ب.ظ
سلام شما چه درسایی رو با تسلط سر جلسه رفتین و اتفاقا به سوالاتش هم پاسخ صحیح دادید؟ از هر کدام چند تا؟ در این دروس فرصت دارید که در سایت با شما رفع اشکال درسی کنم؟ متشکر |
RE: تاپیک "تحلیل و بررسی موضوعی و محتوایی دروس" - blackhalo1989 - 04 تیر ۱۳۹۰ ۰۳:۰۷ ب.ظ
(۰۴ تیر ۱۳۹۰ ۰۲:۰۸ ب.ظ)yaali نوشته شده توسط: سلامسلام از ریاضیها آمار و گسسته رو درست حسابی نخوندم. ریاضی مهندسی رو به صورت تشریحی همشو خوندم منهای فاصله معادلات با مشتقات جزئی ولی تست اصلا ازش حل نکردم. محاسبات رو تشریحیشو کامل خوندم و مرور کردم و تست هم ازش یه مقداری حل کردم. از مشترکها همش رو تشریحی کامل خونده بودم. تست هم همه درس هارو کامل حل کردم منهای نظری که هیچ تستی ازش حال نکردم. از تخصصی هوش، هوش مصنویی و مدار رو ماسمالی کردم. الگوریتم رو درسشو کامل خوندم ولی چون دیگه مرور نکردم یه مقداری از ذهنم رفته بود تست هم یه مقداری از الگوریتم حل کردم. راجع به اینکه به چه درسی سر جلسه پاسخ صحیح دادم والا من اصلا سوالایی که سر جلسه جواب دادم هم یادم نمیاد چه برسه به جواب های که دادم. اصلا نمیدونم از هر درس چند تا سوال رو درست جواب دادم. البته دو تا نکته مهم وجود داره: اول اینکه به نظره من اگه از تابستون شروع کنید (مثلا تیر) وقت میشه همه دروس رو بخونید و من کار خودم رو تایید نمیکنم. پیشنهاد میکنم همه دروس رو بخونید و مثل من درس نخونید.دوم اینکه درست که من بعضی از درسها رو درست حسابی نخوندم ولی این به این معنی نیست که بهشون جواب ندادم بلکه با توجه به چیزائی که خونده بودم و همچنین چیزائی که از زمانی که درسشو داشتم یادم مونده بود و ضمنا تستی بودن امتحان به این درسها هم تا حدی جواب دادم و اونارو خالی رها نکردم. شاد حتی بازی از این درسها رو بهتر از اون درس هایی که خوندم جواب دادم. (۰۴ تیر ۱۳۹۰ ۰۲:۰۸ ب.ظ)yaali نوشته شده توسط: در این دروس فرصت دارید که در سایت با شما رفع اشکال درسی کنم؟بله اگر بلد باشم جواب میدم. |